Natho u klubu 100, otkrio planove za budućnost!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 22.02.2022.
17:30
Izvor: Sportske.net

Izraelac želi još dugo da se zadrži u Humskoj.

FK Partizan
FK Partizan

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Bibras Natho ušao je u krug igrača koji su odigrali 100 utakmica u crno-belom dresu, a uprkos tome što je duboko zagazio u četvrtu deceniju nada se uspesima u budućnosti.

Crno-beli imaju veliku priliku da u nedelju savladaju Crvenu zvezdu na gostovanju i tako pobegnu, po mišljenju mnogih, na nedostižnih plus osam.

Natho ide korak dalje i ističe da crno-beli mogu i do tri uzastopne titule u bliskoj budućnosti.

"Veoma je posebno doći u drugu zemlju i odigrati 100 utakmica za neki klub. Rekao sam da se nadam da ću odigrati bar još 100 i da ću završiti sa 200, uživam u ovome i nadam se još mnogima", počeo je Natho razgovor upriličen zbog velikog jubileja.

Zatim je prešao na krupne planove koje ima sa crno-belima u narednom periodu.

"Prva je što moramo promeniti broj jedan u broj dva, pa tako da bude 200 ispod mog imena, a  druga stvar koju bih promenio je ta da bih dodao još jednu zvezdicu. Za to nam treba još tri titule i mislim da možemo da ih osvojimo u naredne tri godine", rekao je on.

Dotakao se i legende kluba Saše Ilića, ali i saigrača koji duboko osećaju klub iznutra.

"On je legenda. Jedan od najvećih imena u istoriji kluba. Nisam igrao s njim, ali sam igrao protiv njega, kao što sam rekao za mene je dovoljno i da odigram 200 utakmica. Imamo neke igrače koji su "rođeni" ovde, Zdjelar, Marković, Lola, oni takođe imaju dosta utakmica ovde", naveo je on, a zatim uputio snažnu poruku navijačima.

"Sada nam trebaju navijači, jer svi klubovi žele da nas savladaju, ali s našim navijačima to neće biti moguće. Kao prethodna utakmica u nedelju, nama treba više, treba nam pun stadion. Zovemo navijače, sad ste nam potrebni jer samo zajedno možemo sve", rekao je Natho pred velike izazove protiv Sparte i Crvene zvezde do kraja nedelje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke