Navijači Prištine pozivaju da se proslavi odluka CAS

Autor: Beta Beta
petak 10.07.2015.
21:38
Izvor: Beta

Navijači Prištine pozvali su sve Albance, bez obzira gde se nalaze da večeras prisustvuju slavlju povodom odluke Suda za sportsku arbitražu (CAS) da se fudbalskoj reprezentaciji Albanije dodele tri boda na utakmici sa Srbijom.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

U pozivu koji je objavljen na Fejsbuk stranici navijača Prištine i albanske reprezentacije, navodi se da se proslava organizuje u centru Prištine, na trgu Zahira Pajazitija.

"Poštovani Albanci, proslava nije završena na Fejsbuku. Tri dobijena boda koja nas približavaju Parizu, večeras ćemo svi Albanci proslaviti zajedno u centru Prištine", navodi se u pozivu na Fejsbuk stranici.

CAS je ranije danas preinačio kazne Evropske fudbalske unije (UEFA) za prekinutu utakmicu Srbije i Albanije, tako da je utakmica sada registrovana službenim rezultatom 3:0 za Albaniju.

UEFA je prvobitno registrovala meč službenim rezultatom 3:0 za Srbiju zato što reprezentacija Albanije nije htela da nastavi meč nakon prekida izazvanog neredima koji su nastali zbog pojave bespilotne letelice s nacionalističkim simbolima iznad stadiona u Beogradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Komreolne
Friday, 10.07.2015
23:13

Osecam da je neko iz naseg saveza omasti brke i dao blagoslov UEFAi za ovakvu lakrdiju.Preinaciti odluku i pljunuti na svoju rec mogu samo hohstapleri

avatar
goran984
Friday, 10.07.2015
22:20

O cemu vi pisete...