Navijači Zvezde poslali poruku posle Pireja!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 12.12.2019.
18:03
Izvor: Sportske.net

Da li će "Marakana" biti ispunjena?

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Navijači Crvene zvezde su razočarani nakon ispadanja iz Evrope, ali žele da ispune stadion "Rajko Mitić" u poslednjem meču 2019. godine koja je bila uspešna za ekipu Vladana Milojevića.

Oni su poslali i poruku svima koji vole Crvenu zvezdu.

"Mentalitet! Neka vam ova reč bude u glavi narednih dana! Bez obzira na rezultat u Pireju, Zvezdaši slave jesenju titulu ovog vikenda! Ništa na ovom svetu ne može da nam pokvari! Ne razmišljajte o Pireju, treba da pokažemo da smo pravi navijači sa pravim razmišljanjem! Zato se spremajte za nedelju, ovo je do nas, do našeg dogovora. Koliko god je to u našoj moći, pozivamo sve ljude kojima Zvezda nešto znači u životu da dođu protiv Čukaričkog da pokažemo ko je uvek uz ime našeg kluba, ko je pravi, ko nije folirant, da slavimo jesenju titulu jer bez nje nema na kraju titule, a bez te titule nema opet Evrope!"


Meč je na programu u nedelju od 15 časova, a cena ulaznice je simboličnih 100 dinara.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 13.12.2019
08:38

Nadam se da cemo protiv Cuke osvojiti barem jedan bod posle onog emotivnog praznjenja protiv Olimpijakosa.

avatar
Aleksandar An.
Friday, 13.12.2019
01:15

Čime i kakvom titulom se ponosimo? Izgubili od Partizana, u LŠ osramotili sebe i grb Zvezde, pola utakmica u našoj ligi imali nepostojeće penale... I kao da se ponosimo i radujemo?

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 12.12.2019
19:25

Navijači zvezde su zatrpali porukama Žandera nakon njegovog posta: "Zovi me, i odazvaću ti se, i kazaću ti velike i tajne stvari, za koje ne znaš.", zvezde koja 11 na 11 ima 0-0-6 i gol razliku 0:20 u LŠ, koja nema šut u okvir gola protiv Bajerna koji prima petardu u BL gde je bliži 10. nego 1. mestu, zvezde koje bez sudija nikoga u Srbiji ne može da pobedi ukoliko taj ne želi i zvezde koja slavi bodove uz pomoć sudija protiv Inđije, rada, Napretka, voždovca, javora i spartaka, slavi golove koje su postigli potpuno sami ili uz pomoć protivničkih odbrana i na asistiencije protivničkih golmana protiv skoro cele lige, a protiv nekih i po dva puta. Neko ko ne plaća karte, dobija uz karte i besplatan organizovan prevoz po Evropi, dobija pirotehniku, koreografiju i vatromet i ko dobija poslove protiv nekog ko je morao da plati po više hiljada (do 12 000 RSD) da bi gledao LŠ što neće doći da gleda utakmicu u kojoj je 99% izvesno da će zvezda pobbediti samo je pitanje da li će dobrovoljan biti Čukarički ili sudija ili možda i zajedno.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 12.12.2019
19:07

Svi na Marakanu.