Ndžaj došao jer je Partizan porodica, Iliev se ljutnuo na novinare

Autor: Pavle Knežević
četvrtak 17.01.2019.
13:14
Izvor: Sportske.net

Šta je očekivao i šta je dobio novi napadač Partizana, Iliev precizirao šta se očekuje, ali i šta se NE očekuje od novog igrača.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Partizan je predstavio prvo zimsko pojačanje - napadač Musa Ndžaj potpisao je trogodišnji ugovor, rekavši da se od početka među crno-belima osetio kao u porodici. Sportski direktor Ivica Iliev imao je par reči i o novim pojačanjima i o medijima.

"U početku sam došao samo na jedan dan da vidim grad i klub, pa onda da produžim u Tursku odakle sam imao ponudu. Došao sam u petak samo na kratko, ali su me svi dočekali sa ljubavlju i entuzijazmom. Od početka sam osetio kao da sam u porodici. Nisam to očekivao. Došao sam da vidim uslove, a dobio sam mnogo više", rekao je Ndžaj na promociji.

Novi igrač Partizana rekao je da posle toga nije ni išao u Tursku, već da se samo vratio da porodici ispriča prave utiske o Srbiji, pošto su oni do tada slušali samo priče iz treće ruke.

A šta očekuje od sebe i zna li o Partizanu?

"Znam da je Partizan vrhunski tim i da se bori za vrh, i da ima večitog rivala Crvenu zvezdu. Nadam se da ćemo biti bolji i biti prvi. Već znam da su Liga Evrope i Liga Šampiona nešto što klub želi i da traži svake godine. Ja samo želim da uradim najbolje i da se izborim za mesto u prvom timu, ali to je do mene, daću 100 odsto na treningu i na utakmicama, to je sve što mogu da uradim", rekao je Ndžaj.

On je kazao da ga norveški mediji zovu "Nejmar" jer voli da dribla i pravi probleme odbrani. A koliko zna o prazniku srpskog fudbala?

"Nisam gledao cele utakmice, ali sam gledao neke klipove i video Rikarda Gomeša. To je stvarno nešto posebno, nikada nisam video tako nešto, takve derbije i jedva čekam da počne i da to doživim", rekao je Ndžaje.

Sportski direktor Ivica Iliev rekao je da je Musa igrač kakav je potreban Partizanu.

"Analizirali smo sa Batom šta je ono što nam je potrebno u ekipi i kada smo došli do svih zakljčaka, krenuli smo u realizaciju. Musa je igrač karakteristika koje nam fale i bio je prioritet dovesti igrača tih karakteristika, ali i tih godina, jer predstavlja budućnost i potencijalno veliki ekonomski dobitak za klub.

Ranije ste bili svedoci gde su bile krupne reči sa moje strane, sada imam iskustvo da se suzdržim i da sačekam da Musa pokaže sve na terenu. Mi moramo da ga podržimo i damo mu slobodu da pokaže šta može, a verujem da može mnogo
", rekao je Iliev.

U medijima se pričalo i o izjavi Bojana Zajića, koji je rekao da Ndžaje slabije igra odbranu, na šta je Iliev morao da reaguje.

"Doveden je da napada, ne da brani. Taj primer je i pokazatelj koliko je koji medij racionalan i realan, jer su neki preneli celu izjavu, a neki samo drugi deo. Pa nisam doveo štopera ili beka! On je pričao o njemu kao o igraču koga je znao kad je bio dete, a Musa je sada dečko od 23 godine, koji je prošao nekoliko juniorskih sezona. Sigurno ne bih doveo igrača koji nije profesionalac i ne bih ga dovodio da nije tako", rekao je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gogi-11
Thursday, 17.01.2019
17:34

A period adaptacije jesi li uracunao?

avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 17.01.2019
17:06

Coveka navatao u prolazu na proputovanju.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
15:26

Da ne bi bio obavezan da ''radi'' (napada i vrsi presing, startuje) i bez lopte, morao bi da bude stranac visokog kvaliteta sa slobodnom ulogom. DOSTA!

avatar
Ivo
Thursday, 17.01.2019
14:39

Znači Pantić jedna strana -Musa druga (mislim na polutke) devetka Rikardo 11 je ? to je za napad ostaje da se vidi

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 17.01.2019
16:56

Musa je levo krilo i on ce mozda biti taj broj 11.

avatar
Südkurve München
Thursday, 17.01.2019
14:38

A dje vam je Suma ????

avatar
Fikan
Thursday, 17.01.2019
16:17

A dje je vama Radonjić,čujem da se baš dobro naigrao u Francuskoj??

avatar
Südkurve München
Thursday, 17.01.2019
19:28

Radonjic je prodat i 6 miliona od njega ?? Inace je vama dao gol i vase dite

avatar
Deki.Stankovic.5
Thursday, 17.01.2019
16:56

Da, to je bas isto,sta nas briga za Radonjica,mi smo uzeli pare,sto primas k srcu najveci promasaj u Srpskom fudbalu po izdvojenim parama pa ne znas sta pises cisto da napises,mnogo ste bre osetljivi postali,smrc, smrc,bice bolje ajde,doso Musa,krece ludnica:)

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Thursday, 17.01.2019
14:27

JA GARANTUJEM, ZA OVOG DECKA! Ahhaahah Opet se covek koprca, opet ce biti ista prica ko sa svakim dovedenim igracem