Nekoliko sati pred meč sa Evropom, Tomane poslao zagonetnu poruku!

Autor: Darko Mitrović
utorak 18.08.2020.
17:01
Izvor: Sportske.net

Kome je upućena?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Portugalski napadač Tomane je na početku sezone bio prvi izbor Dejana Stankovića u špicu napada, ali u poslednjih par mečeva je taj status izgubio.

Protiv Mačve u Šapcu je njegovo mesto zauzeo Nikola Krstović i dao vodeći gol, a protiv Spartaka u petak Ben je bio dvostruki strelac kao starter, dok je Tomane ušao u drugom poluvremenu - i odmah dao treći gol u pobedi crveno-belih rezultatom 3:2.

Večeras se Ben ponovo očekuje kao starter, a nekoliko sati pre početka meča sa Evropom na startu kvalifikacija za Ligu šampiona, Tomane se oglasio na Instagramu:

''Protiv svega i svakoga'', uz snimak gola koji je postigao protiv Spartaka.

Neki ovo tumače i kao znak nenakvog nezadovoljstva, a s druge strane možda ima veze sa lakšom povredom koju je ovim golom prevazišao.
-
Baner 3
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Contra tudo e contra todos🙏⚽

@ tomane9 је поделио/ла објаву дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Tuesday, 18.08.2020
17:45

Protiv svega i svakoga, ali samo ne protiv protivnika koji se sklanja i pobedu zvezdi poklanja. Nije moguće da su u pitanju neisplaćene plate i pritisak da ode uz "sporazumni" raskid ugovora uz izgovor da je glavni krivac što zvezda nije prošla grunu LŠ, a ustvari bilo 3 za 3 i nisu zadovoljni što ne može razliku da pravi ni protiv zvezdinih filijala. Pa da, zašto bi priznali grešku, lakše je okriviti igrača za sve.

avatar
dr Milojević
Tuesday, 18.08.2020
18:53

Nije tebi lako nikako !