Nema izlaza - Onjilo će ostati Zvezdin veliki promašaj

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.08.2014.
11:34
Izvor: Sportske.net

Pokušaji Nenada Lalatovića da izvadi vrelo ugljevlje iz vatre i "probudi" Ifeanija Onjila nisu dali željeni rezultat zbog čega će Nigerijac na kraju ipak morati da napusti "Marakanu".

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda pravio je u prošlosti velike promašaje prilikom dovođenja pojačanja a slučaj Ifeanija Onjila sigurno je najsvežiji primer.

Nigerijac je u Crvenu zvezdu stigao na početku minule sezone, pošto je odlično odigrao u duelu sa crveno-belima noseći dres ivanjičkog Javora.

Zaletela se tadašnja Uprava i pristala da izdvoji više stotina hiljada evra za napadača koji od dolaska na "Marakanu" nije uspeo da se nametne.

Slaviša Stojanović retko mu je davao priliku zbog činjenice da su Mrđa i Dauda nizali golove a Nenad Lalatović je tokom letnjih priprema shvatio zašto njegov prethodnik nije želeo da rizikuje sa Nigerijcem.

Uzaludni su bili pokušaji novog trenera crveno-belih da probudi Onjila, Nigerijac tokom priprema nije uspeo da se nametne i sada će klub pokušati da ga se "ratosilja".

Zvezda će Onjilu ponuditi sporazumi raskid saradnje uz obavezu da mu isplati sva dugovanja na ime dosadašnjeg boravka u klubu.

Čak i da uspe u tome Zvezda će izgubiti jer je Onjilo (pre)skupo plaćen a novac koji je uložen u njega neće moći da bude vraćen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke