Nema spiskova - Albanija bez podrške u Beogradu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.10.2014.
21:19
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Albanije izgleda je odustao od zamisli da na gostovanje Srbije organizovano povede svoje navijače pošto Fudbalskom savezu Srbije i organima bezbednosti nisu dostavljeni traženi spiskovi sa podacima onih koji su želeli da doputuju u Beograd

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Predstojeća utakmica kvalifikacija za EURO 2016. između Srbije i Albanije na kraju će ipak biti odigrana bez prisustva gostujućih navijača.

Fudbalski savez Albanije odbio je predlog FSS da nacionalni savezi naprave dogovor oko toga da pristalice gostujuće selekcije ne dolaze u Beograd i Tiranu, pa je najavljeno da će na stadionu u Humskoj biti oko 2.000 pristalica reprezentacije Albanije.

Uslov koji je FSS potom poslao FS Albanije podrazumevao je dostavljanje ličnih podataka svih onih koji žele na utakmicu što do danas nije ispoštovano.

"Nismo dobili spiskove u dogovoreno vreme, niti bilo kakav dopis u kojem bi bio objašnjen plan puta gostujućih navijača. Bez toga nikako nije moguće organizovati njihov boravak u Beogradu, niti im omogućiti ulazak na stadion" rekao je za "Novosti" komesar za bezbednost FSS Milivoj Mirkov.

Bezbednosne procene bile su takve da bi i sa dostavljenim spiskom bilo komplikovano omogućiti navijačima Albanije da uđu na stadion a bez njih je taj posao nemoguće obaviti.

"Iskreno, nisam ni očekivao da će ispoštovati naš zahtev i poslati spisak svih navijača. Na taj način su sebi uskratili šansu da prisustvuju utakmici" rekao je Mirkov.

Kako sada stoje stvari, Albanija u Beogradu neće imati podršku svojih navijača a ukoliko sve ostane kako jeste, navijačima našeg nacionalnog tima ostaje da se svim silama okrenu podršci "Orlovima" kako bi bio ostvaren povoljan rezultat.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke