Nema više "bombardovanja"!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.10.2016.
21:38
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Sportski direktor fudbalskog kluba Partizan Ivica Iliev progovorio je o pojačanjima koja su počela da se pokazuju kao dobar izbor i obećao da će u buduće izbegavati davanje bombastičnih izjava.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije nanizao je šest prvenstvenih pobeda, računajući i onu nad Crvenom zvezdom, u periodu od 28. avgusta do danas, pa se uprkos bodovnom zaostatku za "večitim" rivalom može reći da se Partizan vratio u trku za titulu.

Nakon subotnje pobede nad Voždovcem (0:3) koju su režirali igrači angažovani u prethodnih deset meseci sportski direktor Partizana Ivica Iliev ima mnogo razloga za zadovoljstvo.

"Naravno da sam zadovoljan što pobeđujemo i kako igramo, izgledamo samouvereno na terenu, ali ono pravo će biti tek kada na tabeli budemo na mestu koje nam pripada. Dok se to ne desi, nema razloga za veliko zadovoljstvo" kaže za "Večernje Novosti" Ivica Iliev.

Partizanov pobednički niz prate sjajne partije Brazilca Leonarda da Silve Souze koji je prilikom dolaska u Humsku od strane Ivice Ilieva okarakterisan kao "najbolja desetka koja je ikad igrala u Superligi".

"Svestan sam da sam iritirao ljude nekim izjavama i razumem zašto mnogi nisu verovali u moje priče o Leonardu. Mnogo je stranaca bilo u našem fudbalu koji se nisu pokazali, pa je zbog toga sumnja prisutna koga god da dovedeš" objasnio je Iliev.

Bivši fudbaler Anžija rešio je "večiti" derbi i postigao šest prvenstvenih golova ali Ivica Iliev poručuje da će ono pravo tek uslediti.

"Jedno je bio nivo na kojem je bio tada, a sasvim drugo sada ili tek ono što će biti za mesec, dva ili šest. Navikli smo se na nekvalitet, pa ne verujemo nikome i logično je da ni meni nisu verovali" dodao je sportski direktor crno-belih.

Uprkos tome što je Leonardo svojim dobrim igrama potvrdio reči Ivice Ilieva, sportski direktor crno-belih poručuje da na dalje neće biti "bombardovanja".

"Ne želim više da dajem bombastične izjave, opekao sam se, pa ću se truditi da tako nešto izbegnem u budućnosti" zaključio je Iliev.

Partizan se trenutno nalazi na trećem mestu superligaške tabele sa bodom manje u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu i šest u odnosu na vodeću Zvezdu. Narednu utakmicu crno-beli igraju na domaćem terenu protiv niškog Radničkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
23:55

No more bombs from Bob:-D

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Tuesday, 18.10.2016
19:03

Nisam ja ni rekao da su promasaji,vec da su prekobrojni.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
19:35

Shvatio sam na sta mislis, ali zaista mislim da Radin nije prekobrojan.

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 17.10.2016
23:29
avatar
Anderton
Monday, 17.10.2016
22:20

Što si morao do sada?

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Monday, 17.10.2016
23:32

Ti i onaj poznavaoc jedini ga nesto plujete ovde,jer vam sad jasno za sva pojacanja sto je on pricao da je istina,jedino eto koga nije trebao da dovodi su Djurdickovic i Radin,a cak i za Djurdjica moram da kazem da se nikad nezna kad moze da bljesne,samo da ga krene i stvarno s kojim je pojacanjem jos pogresio?!

avatar
Kle(vers)o(n)!!!
Tuesday, 18.10.2016
19:08

Mi smo ispali kada nam je tim bio neuigran i bili smo na celu sa onim Tomicem,tada smo se mucili sa Backom,Napredkom....sve dok se nismo uigrali i to za tabelu,pa mi bi smo sada bili na +20 da zvezdu ne pomazu sudije,a ti meni samo reci koliko smo utakmica do sada pobedjivali,molim lepo.

avatar
Anderton
Tuesday, 18.10.2016
11:52

Hoćeš li ti meni prvo reći u kojem kolu u Evropi smo ispali, i na kojem smo mestu na tabeli. Zahvaljujem unapred.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 18.10.2016
11:06

Slazem se sa tobom da nije morao ni pre, ali ionako je sebi time napravio najveci problem stavivsi ogroman pritisak na sopstvena pleca, zar ne? :-D Voli nas Bob da se kocka:-D

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 17.10.2016
23:54

Ni Radin nije promasaj...