Nešković se odomaćio na ''Marakani'', Inđija povela!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 08.11.2020.
20:31
Izvor: Sportske.net

Inđija pruža sjajan otpor šampionu!

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Preokret na ''Marakani'' - posle Zvezdinog vođstva u 21. minutu, kada je Falćineli savladao Jovičića, glavnu ulogu preozeo je fudbaler Inđije Mihajlo Nešković.

Ovaj momak je prvo u 37. minutu iskoristio veliki kiks Strahinje Erakovića i savladao Borjana za izjednačenje, a onda je u 64. minutu doneo preokret gostima!

-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realni Arthur
Sunday, 08.11.2020
21:41

Kkao vas nije sramota aman, kako bre mozes da dosudis takav penal? Boze, ovo je silovanje, ovo je najgori momenat koji sam doziveo posle onih nepravdi od Tole Karadzica kad je Partizan dobio neke tekme ovako penalima, guranjem, i glupostima. Ovo je kriminal, da sam trenr bilo kog kluba u ovoj ling-long cirkus ligi, ja bih povukao tim. Ajde, mozda je malo i vukao Pavkova ali ipak prvi je dosao do lopte bre ljudi moji! Pa kako je moguce ekipa koja ima igrace poput Pankova, Gobleje, Pavkova, Simica, Vukanovica, Degeneka, Erakovica, umoricu se dok ih sve nabrajam a nazalost ima jos puno, da bude prva i to 5 bodova vise od Vojvodine a 6 vise od Partizana, pa strasno!

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 09.11.2020
15:36

Kako te nije sramota ovakav komentar da ostavis. To je samo tvoje subjektivno misljenje na sto imasravo, ali nemaspravo da na osnovu njega blatis druge. Ako ne znas kad se svira penal, onda malo prouci fudbalska pravila.