Neverovatna ljubav - Zvezda ima i ''ČELIČNE navijače''!

Autor: Darko Mitrović
sreda 13.05.2020.
20:16
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Zvezdaši, da li ste znali kakve navijače imate u najmnogoljudnijoj zemlji sveta?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Samo dan posle posete ruskog vojnog i lekarskog tima, Crvena zvezda je danas ugostila i članove kineskog medicinskog tima koji borave u Srbiji kao stručna pomoć tokom borbe protiv pandemije koronavirusa.

Međutim, ono što je domaćine na ''Marakani'' prijatno iznenadilo danas jeste da među članovima kineskog medicinskog tima Crvena zvezda ima svoje velike navijače.

Posebno je bilo impresivno znanje o istoriji našeg kluba, ali i ljubav prema Zvezdi koju je pokazao jedan od Zvezdinih današnjih gostiju Long Đi Sui.

''Ogromna mi je čast što sam imao priliku da posetim stadion 'Rajko Mitić' i najveći klub u istočnoj Evropi. Ljubav prema Crvenoj zvezdi probudila se još davne 1991. godine kada sam uživao u igri najbolje generacije u istoriji crveno-belih.

Veoma sam srećan što sam i u ovako teškom trenutku uspeo da posetim ovaj fenomenalan stadion i siguran sam da ću se u budućnosti vratiti i sa porodicom uživati u nekoj od utakmica Crvene zvezde'', istakao je Long Đi Sui i uz mnogo emocija dodao:

''Srce mi baš jako lupa, osećam se kao da svaki deo stadiona poznajem. Mi nismo samo čelični prijatelji, već i čelični navijači'', rekao je Long Đi Sua.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke