Neverovatno! Radnikov heroj sa ''Marakane'' potpisao za klub koji gubi u seriji sa 7:0, 6:0, 5:0, pa opet u krug...

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.12.2021.
17:31
Izvor: Sportske.net

Potpuno neočekivani izbor mladog fudbalera!

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Finiš jesenjeg dela sezone u domaćoj Linglong Super ligi obeležio je fudbaler Radnika iz Surdulice Bogdan Stamenković koji je svojim golom doneo senzacionalni bod Surduličanima na ''Marakani'' i time izazvao pravi potres u Zvezdi, jer je posle tog meča došlo do već poznatog sukoba trenera crveno-belih Dejana Stankovića i golmana Milana Borjana, a Partizan je sve to iskoristio i uvećao prednost na vrhu tabele na pet bodova razlike u odnosu na Zvezdu.

Da Stamenkovićevo zadovoljstvo bude još veće, on je i veliki navijač Partizana, što sa ponosom ističe, pa se od njega mnogo očekivalo i na proleće sada kada je skrenuo pažnju na sebe.

Ali, umesto toga - danas se pojavila neočekivana informacija! Stamenković, koji će u januaru napuniti 24 godine, napustio je Radnik i potpisao ugovor na dve plus dve godine sa poslednjeplasiranom ekipom grčke druge lige?!

U pitanju je Kavala koja ređa katastrofalne rezultate! U samo sedam odigranih mečeva u severnoj grupi grčke druge lige, Kavala je upisala svih sedam poraza, uz gol razliku za nevericu - 0:45!

Ovaj tim je pre šest dana poražen sa 7:0 od Apolona, pre toga je gubio od Olimpijakos Volosa sa 5:0, od Niki Volosa sa 7:0, od Almoposa sa 6:0, Tesprotosa sa 7:0...

Kavala sada pokušava da angažovanjem pojačanja nekako izađe iz te košmarne serije, ali je zaista neverovatno da se Stamenković posle svega što je uradio u dresu Radnika odluči za prelazak u jedan takav klub...

Bilo kako bilo, ostaje nam da mu poželimo sreću. Možda se na kraju ipak ispostavi da je doneo ispravnu odluku


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke