Neverovatno - Srbija vodila do 90. minuta, pa izgubila od Crne Gore

Autor: Nemanja Janošev
subota 07.09.2024.
18:33
Izvor: Sportske.net

Neshvatljiv poraz izabranika Aleksandra Lukovića.

FSS
FSS

Povezane vesti

Fudbaleri reprezentacije Srbije do 19 godina poraženi su od vršnjaka iz Crne Gore 1:2 u drugom kolu memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić" u Kuli.

Nakon jučerašnjeg poraza od Mađarske, odbrana Srbije je ovog popodneva popustila od 90. minuta duela sa Crnom Gorom na ne baš dobrom terenu.

Srbija je vodila od 12. minuta golom Subotića, imala poneku priliku od kojih se izdvaja šansa za Lazara Jovanovića u završnici, ali onda smo doživeli pravi šok u nadoknadi vremena. Prvo je Crna Gora preko penala koji je realizovao Marko Tadić izjednačila u 90. minutu,  onda je isti igrač bio najviši u skoku posle kornera Đukanovića u šestom minutu nadoknade za veliku pobedu gostiju.

Naš tim sada očekuje meč sa Portugalijom, dok će Crna Gora na Mađarsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vaske
Saturday, 07.09.2024
21:06

Uzas kako nam igraju mladje kategorije.Ovi momci danas totalno takticki neobuceni.Nije samo to problem oni nerazumeju kombinatoriku,tako da neumeju da svedu igri tri na dva,dva na tri.Igra im je daleko iz proslosti,bez presinga duplog pasa,ukrstanja,sa mnogo solo igre koja totalno usporava igru.Ne mogu da verujem da su toliko ne obuceni.Ali kad malo razmislim nema ko ni da ih obici jer nema ko to da uradi.Mi smo posle zavrsene vise trnerske skole svake godine imali trenerske kampovr i to dva puta godisnje gde su predavanja i opservacije drzali vrhunski treneri iz Juge i Evrope.Selektori moraju da budu vrhunski trneri koji ce kontrolisati rad u klubovima.Fss ako ne ucini nista crno nam se pise.I ovako kasnimo 10 godina i treba ce nam isto toliki ciklus da bi se vratili namapu fudbalske Evrope.