Ni Zvezda, ni Partizan, defanzivac ide u - Zagreb?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 28.04.2020.
15:45
Izvor: Sportske.net

Ko daje (naj)više?

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Krajem prošle i početkom ove nedelje dosta se i u Srbiji i u Grčkoj piše o defanzivcu solunskog Arisa, francuskom internacionalcu Lindziju Rouzu.

Prvo se pominjalo da su u trci za njegov potpis Crvena zvezda, Partizan i kiparski APOEL, potom se došlo do saznanja da Partizan ipak nije zainteresovan, a danas još jedan preokret.

I srpski i grčki mediji prenose da je u trku ušao zagrebački Dinamo i da polako postaje prvi favorit za Rouzov potpis.

Navodno, Grci traže milion evra na ime obeštećenja, Zvezda tu sumu ne želi da plati, bila je spremna da ide maksimalno do 700 hiljada evra, ali Zagrepčani bi ipak mogli da budu nešto izdašniji, bez obzira što su i oni smanjivali plate igračima i trenerima zbog finansijske krize izazvane pandemijom koronavirusa.

Sve ovo je još uvek na nivou spekulacija, teško da ćemo rasplet videti u narednim danima. Biće da su u pitanju nedelje, ili čak meseci do leta...
-
Baner live stream


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Tuesday, 28.04.2020
18:14

Moram da ponovim ono sto sam vec rekao, Zvezda nikad nije pokazala interesovanje za tog igraca koji sebi preko Zvezde pumpa cenu.

avatar
Dorotej
Tuesday, 28.04.2020
16:14

"Putuj igumane, ne brini za manastir". Nama nije potreban. Samo to je opet neka "novinarska patka" iz Grčke. Zagrebački Dinamo kupuje mlade igrače. Živi bili pa videli.