NIJE SVEJEDNO - Partizan večeras ima dva ogromna motiva za pobedu!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 12.12.2019.
09:55
Izvor: Sportske.net

Zašto propustiti još jednu priliku?

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana večeras spuštaju zavesu na svoje ovogodišnje učešće na evropskoj sceni.

Završni čin je u Humskoj večeras od 21 čas, kada će ekipa Sava Miloševića dočekati ekipu kazahstanske Astane, poslednjeplasirane u grupi.

Ni jedni, ni drugi nemaju više šansi za plasman u nokaut fazu takmičenja, ali to ne znači da neće imati motiva za trijumf.

Partizan će večeras biti u prilici da zaradi još 570.000 evra, koliko donosi svaka pobeda u Ligi Evrope, uz dodatni prihod od ulaznica, ali ne samo to.

Do sada, u grupnoj fazi Lige Evrope, Partizan je od jedne pobede nad Astanom i dva remija sa AZ Alkmarom zaradio 950.000 evra.

Večeras se vodi borba i za uvećanje klupskog koeficijenta. Trenutno, Partizanov koeficijent je 20.000, u slučaju remija biće 21.000, a ako crno-beli pobede, u novu sezonu ući će sa koeficijentom 22.000, što bi im svakako olakšalo put kroz evropske kvalifikacije u narednoj sezoni.

Sinoć smo pisali o Partizanovim kadrovskim problemima pred ovaj meč, najveća dilema je na poziciji zadnjeg veznog, da li će u odsustvu suspendovanog Natha od prvog minuta zaigrati ''roviti'' Šćekić, ili će se, prema poslednjim informacijama, Savo Milošević odlučiti i na neko iznenađenje, poput Lazara Pavlovića...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Thursday, 12.12.2019
14:59

Gde je onaj ganci piksi ,pozdrav za njega ,bilo je uzivanje.

avatar
Le Tissier
Thursday, 12.12.2019
11:24

Ko nece gledati? ✌️

avatar
REVØLT
Thursday, 12.12.2019
10:58

Laza kamikaza. Stojkovic (Stevanovic)- Lutovac, Ostojic, Pavlovic, Brezancic- Zdjelar, Pavlovic- Stevanovic, Sumanovic sumanuti:-D, Asanovic (a nije Aljosa)- Sadikovic.