Nikolić: "Gol je beznačajan kada se izgubi"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 06.11.2014.
22:57
Izvor: Sportske.net, Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić izrazio je nezadovoljstvo činjenicom da je njegova ekipa poražena u Istanbulu iako je lako mogla da se u Beograd vrati sa jednim bodom.

Beta/AP Photo
Beta/AP Photo

Povezane vesti

Nakon trećeg uzastopnog poraza u grupnoj fazi Lige Evrope trener fudbalera Partizana Marko Nikolić nije mogao da bude zadovoljan učinjenim iako su se crno-beli predstavili u dobrom svetlu u Istanbulu.

"Možda smo mogli do tog boda u zadnjoj sekundi, međutim, pogodili smo prečku i lopta nije htela da uđe u gol. Nisam srećan konačnim rezultatom, jer mislim da Partizan kao klub ne može sebi da dozvoli da bude zadovoljan bilo kakvim utiskom, kakav god on bio, ako nije pobeda" rekao je Nikolić.

Bešiktaš je večeras savladao Partizan rezultatom 2:1 a utešni pogodak za crno-bele postigao je Saša Marković u 77. minutu susreta.

"Prvi gol... Ne znači ništa, ja se ne zadvoljavam takvim stvarima, niti želim da moji igrači dele taj mentalitet, ali nažalost ima nekih koji ga dele. Moramo da tražimo pobedu u svakoj utakmici. Ako hoćemo neki iskorak u Evropi moramo da imamo želju više, ne mogu da budem srećan kada Partizan izgubi" dodao je Nikolić.

Upitan da li je u 95. minutu kog šuta Danka Lazovića već video u golu Nikolić je rekao da je video što i svi drugi.

"Nisam je video u golu, već na prečki, a to je par santimetara razlike. Ne bi bilo dobro da se meni priviđa" zaključio je Nikolić.

Nikolić se zahvalio navijačima Partizana koji su doputovali u Istanbul, kako bi bodrili crno-bele.

Fudbaleri Partizana ostali su nakon večerašnjeg poraza bez šansi da se plasiraju u dalji tok takmičenja pa će naredne dve utakmice sa Totenhemom i Asterasom imati značaj samo u pogledu eventualne zarade i sakupljanja bodova za UEFA koeficijente.

U Grupi C Totenhem i Bešiktaš posle četiri odigrane utakmice imaju po osam bodova, treći je Asteras sa četiri, dok je Partizan poslednji sa jednim bodom.



Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran
Friday, 07.11.2014
16:16

Dobro je da i ti nesto pametno rece..............

avatar
Friday, 07.11.2014
12:27

Mare, da si na vreme shvatio da se na sredini ne igra formacija 2+2 pogotovo sa igracima kakve ti imas, i da se fudbal ne igra poslednjih 20min vec 100min ako treba i rezultati bi bili bolji. Istina, najvise je kriva uprava, pa igraci koji su slabe inteligencije ali ni tvoja krivica nije bas mala.

avatar
Povratak kralja PM 8
Friday, 07.11.2014
05:06

Apsolutno se slažem sa Nikolićem. Šteta što on kao trener nije imao podršku UO u smislu realizacije potrebnih pojačanja u prethodnom prelaznom roku inače bi Partizan bio daleko ozbiljniji u grupnoj fazi LE ovako i sam UO je pomalo iznenađen ulaskom u LE, a očigledno i zadovoljan tako se uopšte ne slaže sa pobedničkim mentalitetom našeg trenera. Partizan kao klub, Grobari kao navijači, Nikolić kao trener i pojedini igrači zaslužuju bolji UO i boljeg predsednika kluba.

avatar
Friday, 07.11.2014
12:27

Dako bolji UO dodje u decembru,da overimo titulu i napadnemo LS sledece sezone...NAPRED PARTIZAN!!!

avatar
Friday, 07.11.2014
01:21

Sta mislis Mare,da malo das sansu Fofani...Red bi bilo bar ja tako mislim

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Friday, 07.11.2014
00:46