Nikolić ne vidi ozbiljne probleme u igri Partizana

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.04.2017.
21:38
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Bez obzira na to što je njegov tim u poslednje dve utakmice teško stizao do pobeda, trener Partizana nije zabrinut.

Beta/DraganGojić/Ev
Beta/DraganGojić/Ev

Povezane vesti

Podsetimo, Partizan je u proteklih nedelju dana najpre savladao Voždovac sa 2:1 u četvrtfinalu Kupa, a onda je istim rezultatom, ali na svom terenu savladao i surdulički Radnik.

Zajednično za ove dve utakmice je to što je Partizan oba puta na poluvremenu gubio sa 1:0, pa je u nastavku morao da juri preokret, u čemu je i uspeo.

Ipak, u intervjuu za ''Blicsport'', trener Partizana Marko Nikolić uverava da nema razloga za brigu.

''Svi moramo da budemo svesni da se ne može stalno pobeđivati sa 4:0, ili da znamo da ćemo osvojiti tri boda već posle 25 minuta. Gledao sam više puta utakmice sa Voždovcem i Radnikom i nisam video neke veće probleme u igri. Tačno je da smo malo energetski pali, što nije neočekivano niti zabrinjavajuće'', izjavio je Nikolić.

Crno-bele u četvrtak očekuje teško gostovanje na teškom terenu u Novom Pazaru, a Partizanu na ruku ne ide ni tradicija na ovom gostovanju.

''Znam da se Partizan uvek muči sa Pazarcima. Očekujem i ovog puta težak meč na terenu koji nije u najboljem stanju i pred uvek užarenim tribinama. Njima je svaki bod važan. Moramo da nađemo formulu za osvajanje nova tri boda'',
objašnjava Nikolić.

Moguće je da će crno-beli zbog stanja terena morati da ''preskaču'' sredinu terena, pa bi snažni Tavamba mogao da bude znatno češće tražen dugim loptama. Međutim, on do sada nije pokazao zavidnu efikasnost. Na osam mečeva je postigao samo jedan gol.

''Nikada ne analiziram u javnosti učinak pojedinca. Kod mene su, što se toga tiče, igrači zaštićeni kao beli medvedi. Sve probleme rešavamo unutar četiri zida. Samo tako mogu da zaštitim moj tim'', uzvratio je Nikolić na pitanje o Tavambinoj (ne)efikasnosti.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 11.04.2017
21:42

Samo ti sacuvaj neke nase igrace od kartona, pobeda nam nije imperativ u Novom Pazaru jer mi posle podele bodova svakako moramo i do trece pobede u Derbiju i da nam se jos neke kockice poklope da bismo podigli pehar i ispostovali i tu formalnost.

avatar
Ponos Srbije
Tuesday, 11.04.2017
22:18

Hahahaha,trece pobede ? Mozda u imaginarnom vasem svetu

avatar
Tuesday, 11.04.2017
22:31

Imaginacija > favorizacija