Nikolić otkrio ko ga NIJE razočarao, ali ima i nešto što će posebno zanimati Ivana Tomića!

Autor: Beta Beta
nedelja 07.08.2016.
23:28
Izvor: Beta

Na konferenciji za novinare posle poraza od Vojvodine, novi trener Partizana konkretizovao neka svoja razmišljanja koja je prethodno izneo na terenu, neposredno po završetku meča.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Neposredno posle utakmice, trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je Vojvodina večeras zasluženo pobedila i istakao da nije zadovoljan odnosom pojedinih fudbalera prema igri.

Nešto kasnije, na konferenciji za novinare, upitan da kaže na koje igrače je mislio, Nikolić je rekao:

"Videćete to u sastavima za naredne utakmice".

Na dodatno pitanje da li bi popustio pod pritiskom da neki igrač mora da bude u timu, Nikolić je kratko odogovorio:

"Nema šanse".


Jedan od boljih igrača Partizana na večerašnjoj utakmici bio je Everton, koga je Nikolić zamenio u drugom poluvremenu, a trener crno-belih naveo je da Brazilac nije u grupi igrača koji imaju loš odnos prema igri.

Novinare je zanimalo da li je Nikolić zadovoljan fizičkom formom svojih igrača.

"Uvažavam sve što su moji prethodnici radili, ali neobično je da ima toliko igrača koji se hvataju za lože i koji jedva izdržavaju utakmice", rekao je on.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Monday, 08.08.2016
19:29

Šaranov (Stevanović, Kljajić) - Vulićević, Stevanović (Gogua, Balažić), Milenković (Ostojić), Bogosavac (Miletić) - Everton; odatle pa nadalje:nako 2 ZV: Jevtović, ako ofanzivniji vezni Brašanac, u gostima i protiv jačih - obojica. Graditelj: Ilić (Kosović); desno Radović, Janković - levo Mihajlović, a ako 442 Đurđić ili Stevanović. Špic Božinov, Vlahović. Plašim se da su neki višak. Ja bih igrao do oporavka ( 3 - 5 utakmica): Šaranov (Stevanović) - Vulićević, Stevanović, Milenković, Bogosavac - Everton, Jevtović (Brašanac) - Ilić (Radović) - Janković (Radović), Mihajlović (Đurđić) - Vlahović (Božinov).

avatar
magister
Monday, 08.08.2016
19:16

Još nešto. Da je Partizan pobedio, došle bi do izražaja i nevidljive stvari. Pre utakmice postavljalo se pitanje, hoće li Nikolić menjati formaciju (posle tri dana koja je proveo tu, kako i sam kaže). I, onda sastavi, slično, neke bezveze promene, ali i formacija 442 umesto 4231. E sad, drugo poluvreme smo stvarno igrali 442 (Đurđić, Božinov u Špicu), pa i ofanzivnije kad je umesto Evertona ušao Leonardo. Ali, Partizan je igrao mnogo bolje sa Tomićem. Falilo je samopouzdanja, koncentracije, upravo lažnjaka umesto brzopletog šuta, ali je bilo mnogo više šansi. Ovo je blizu dna. Dosadno, jalovo, mlako, slabo, neuigrana odbrana s Balažicem, uvek opasan po sopstveni gol Gogua...

avatar
Marko Aleksic
Monday, 08.08.2016
18:13

Menadžeri tuku Partizan svojim talentima Brašancem, Vuličevićem, Mihajlovićem.. Kad budu zaigrali Miletić, Marjanović, Radin, Đuričković i ostala pojačanja možda i budem otišao na utakmicu, ovako ne želim da prisustvujem ponižavanju Partizana. Kada pojedinci gube loptu i ne mogu jedan pas tačan da daju, smuči ti se fudbal i svi saigrači tako da nema motivacije za igrače koji znaju da igraju pored ovih defekta.

avatar
magister
Monday, 08.08.2016
11:54

Usput, taj brzi, prodorni, konkretni Deletić, bio je slobodan igrač i kao takav otišao u Larisu.

avatar
magister
Monday, 08.08.2016
11:52

Nadmen početak Nikolića, od sastava kakav je napravio do taktike. Partizan već dugo ima problem protiv visokog presinga i mora da uvežbava sa više igrača, sa više brzih duplih pasova da osvaja teren. Vojvodina i Lalatović ko Lester i Ranijeri. Meleg ko Marez. Kapa dole. Partizan jedva prenese loptu na njihovu polovinu, a onda, dosadno dodavanje u krug. To je ipak bila taktika, ne Tomić. A ovakvu neotpornost prema kontrama smo već pokazali i u prošlom meču protiv Vojvodine, ali i protiv Radnika iz Surdulice, kad se nas Deletić i Ovusu terorisali. Zašto je Đuričković bio interesantniji od Deletića? Zašto Marjanović, a ne desni bek, npr Miloš Petrović iz NIša? I još previše zašto, a sve za isti, nikakav novac.

avatar
El Diablo
Monday, 08.08.2016
11:02

Ovako,mozda nece biti komentar objavljen,ali sacuvan je u kompu ,samo kliknem paste.Dakle,neka Marko Nikolic da odgovor nekome od novinara na ova pitanja:Zasto gura Bogosavca,Brasanca kao da su mu sinovi?Zasto je igrao Bazalic a covek je izasao iz teske povrede?Razumem da treba da igra,ali derbi ne sluzi za oporavak rekonvalescenata.Zasto je vratio u tim Alena Stevanovica kad je on na margini,tj. kandidat za prodaju?Da primenim oproban recept:Upravo kad ce ostavka?Da ponovim da sam sacuvao komentar u slucaju da se ne objavi,samo paste.

avatar
bobar84c
Monday, 08.08.2016
13:59

Derbi je kad igrate za banatom. Ovo je bio maciji kadalj za vosu.

avatar
El Diablo
Monday, 08.08.2016
10:59

Upravo daj ostavku!!

avatar
Monday, 08.08.2016
02:04

Taj Misa Filipovic je jedan kriminalac u svojoj profesiji, to je valjda svima ocigledno- moraces i ti da se dovedes na nivo Partizana, ovo juce je bilo sve samo ne to!

avatar
El Diablo
Monday, 08.08.2016
02:01

Ovi losi rezultati su posledica neiskustva i amaterizma bivseg trenera Tomica.Covek je izgubio kompas.Kad stigne kondicioni trener Basaric,igraci ce dostici zadovoljavajuci nivo fizicke spreme.A za to ce trebati vremena.

avatar
Boris Strmosljanin
Monday, 08.08.2016
01:25

ljdi ...losi smo...to stoji i sve je ok...sami smo krivi...a da igrac,ili trener...ne menjaju nista na neresen rezultat,negativan rezultat,da nemamo resenje od presinga...da niko 4 utakmice ne sutne u okvir gola?????nesto tu debelo nije u redu

avatar
pogled sa avale
Sunday, 07.08.2016
23:49

nervira navijace, da igraci nase crno bele ljubavi nemaju resenje na presing Vose odnosno da Marko gleda tu nemoc i ne promeni taktiku i postavku igre.......da samo jedan igrac prihvata loptu od odbrane i on sam organizuje igru......., sramota i dekadentno Mare, Vosinim igracima nije bilo tesko da citaju igru Partizana

avatar
RealanNis
Monday, 08.08.2016
12:13

Vidi on je dosao 3 dana pre toga, odradio 2 treninga sa igracima. Za deo njih ni ne zna sta mogu, sta ne i koliko su spremni. Taktiku da postavlja nije mogao jer da bi postavio taktiku moraju igraci da budu uigrani za nju. Tako da je bio prinudjen da kombinuje nesto sa vec uigranim akcijama i spremljenim taktikama koje su bile nikakve. Videlo se na terenu da je odbrana konfuzna jer nisu uigrani, da napad nema ideju jer je kretnja bez lopte katastrofalna o tome da igrac zna gde ce mu drugi igrac biti jer su akcije uigrane da i ne govorim. Zato je bio prinudjen da se brani i sa 11 igraca i izgubi mogucnost kontre, zato brasanac, leonardo, radovic i mihajlovic ne mogu da pruze zavrsni pas. Cista ne uigranost i fizicka nepripremljenost i nedostatak taktickih ideja Tomica.

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 07.08.2016
23:43

Prvo, priznajmo sami sebi da smo loši. Da igramo loše. Prostora za bolju igru ima jer smo na dnu. Ali ne verujem da će ono najbitnije promeniti, ali za godinu i pol lepo su uništili klub. Pogledajte sad omladinske sekcije. A ovi nek nastave da bombarduju.

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 07.08.2016
23:37

Everton gine za dres Partizana i ostavlja srce na teren! Igrajte ko Everton p**** jedne!!!

avatar
marecareee
Sunday, 07.08.2016
23:44

Nema više Toletaaaaa, nema više mesecaaa