Nikolić: "Pravili smo greške kao da imamo 13 godina, čestitam Partizanu"

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 24.08.2017.
22:45
Izvor: Sportske.net

Bivši trener Partizana čestitao je crno-belima na plasmanu u Ligu Evrope.

Epa/Caroline Blumberg
Epa/Caroline Blumberg

Povezane vesti

Partizan se zasluženo plasirao u grupnu fazu Lige Evrope pošto je večeras u gostima savladao ekipu Videotona rezultatom 4:0.

Čestitam Partizanu. Imali smo fenomenalne šanse. Ali smo pravili greške i posle crvenog kartona sve je bilo jasno. Kad se sve sabere i oduzme, zaslužen trijumf Partizana", rekao je Nikolić i potom pohvalio i Vladimira Stojkovića.

"Ovo nije pitanje odbrane. Ali golman Partizana je odlično reagovao u nekoliko situacija. A onda smo počeli da dajemo poklone, sto je nedopustivo na ovom nivou. Imali smo evropsku kampanju preko svih ocekivanja, ali večeras smo davali poklone kao da imamo 13  godina", naglasio je Nikolić i nastavio:

"Kao što ste videli, počeli su dugim loptama ka Tavambi, mi smo startovali bolje, ali nismo koristili šanse i opet kažem, ponašali smo se kao omladinska ekipa. Nije bilo naše veče. Fantastične odbrane Stojkovića, neverovatna greska Suljića, mozda i ta odluka sudije oko Ostojića, ali Partizan je zaslužio pobedu", istakao je Nikolić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 25.08.2017
06:14

Stvarno cenim kvalitete (trenerske) Marka Nikolica ali mi nisu jasni razlozi odlaska sa klupe Partizana. Partizan je igrao kvalifikacije za LS,ima 10 puta kvalitetniji tim . Da je finasijski tako dobro prosao ne verujem,jer je logično da bi onda ulozili i u igracki kadar kad vec imaju keš

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 25.08.2017
14:13

Za 2 godine u Videotonu će zaraditi 2.4 miliona e.

avatar
Povratak kralja 56
Thursday, 24.08.2017
23:28

Stojković je odbranio nekoliko dobrih šuteva, a vi ste imali tek 1 šansu za 90'. Partizan je samo u 1p imao 5, još 4-5 u 2p, na 3:0 sa igračem više Partizan je spustao gas, pokušavao je da pas igrom čuva loptu i potroši vreme ali su nas tvoji igrači pogibeljnim i nesportskim gestovima molili da vam damo četvrti, dali smo vam, a žao mi je što nismo bar i peti. Direktan crveni se daje kada igrač nepropisno zaustavi protivnika u izglednoj prilici za gol, a tvoj igrač nije ni imao posed lopte i pitanje je ko bi prvi stigao do nje da nije fauliran zato je Ostojić dobio žuti. Viola je kasnije zaslužio crveni, molio je sudiju da ga isključi ali ga je Mariner poštedeo. U vašem timu je jedino roviti Henti bio na nivou svih naših igrača, zato ste tako ubedljivo poraženi, a za tebe je iznenađenje bio Radin jer skoro godinu dana nisi uspeo da vidiš koliko je bolji igrač od Jevtovića.

avatar
Scarface
Thursday, 24.08.2017
23:28

celavi nadmudrio te djukic,a i realno jaci smo tim.

avatar
El_nikolic
Thursday, 24.08.2017
23:24

Eto ti prepotenko kad ides za parama, a bar da su neke pare.. vecito nerealan u davanju izjava.. svanulo mi je od kako je otisao, pokazalo se kao prava stvar..

avatar
Srbi Zalug
Thursday, 24.08.2017
22:56

Teoretski gledano Nikolić je stvorio ovaj tim Partizana osvoji titulu i kup otišao.. I danas ga je pobedio isti taj tim sa kojim je do juče bio. Đukić je uradio isto dosta posla što se dokazalo i večeras. Respekt za Nikolića koji je uvek dobrodošao u klub.