Nikolić: "Stiže još jedan iskusan igrač"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
15:34
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da očekuje da u klub vrlo brzo stigne još jedan iskusan igrač poput Branka Ilića kao i još trojica mladih koji će biti zalog za budućnost.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je veoma zadovoljan što je Ilić stigao u Partizan i da očekuje da će igrač njegovih kvaliteta vrlo brzo opravdati poverenje kluba.

Ilić je prvo pojačanje Partizana u letnjem prelaznom roku, a Nikolić je najavio da će ih biti još najviše četiri.

"Partizan mogu da pojačaju iskusni i provereni igrači ili mladi koji će biti budućnost kluba. Mi pažljivo radimo na tome da ne bismo napravili bilo kakvu grešku. Očekujem vrlo brzo da će biti angažovan još jedan iskusan igrač, kao i do trojice iz grupe mladih igrača. Tu se naša priča sa prelaznim rokom završava, jer nemamo potrebe ni za čim, zadržali smo tim koji već sada igra bolje", rekao je trener.

Partizan 15. jula kreće u kvalifikacije u Ligi šampiona, a protivnik mu je HB Toršavn sa Farskih Ostrva.

"Mi ne možemo da pobegnemo od uloge favorita u tom meču, ali mi se ne dopada što se u javnosti stvara atmosfera da je samo pitanje kojim rezultatom ćemo pobediti. Kvalitet jeste na našoj strani, ali ako ne damo sve od sebe, taj kvalitet ništa neće značiti", rekao je Nikolić.

Podsećamo da su crno-beli danas promovisali prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku a radi se o iskusnom slovenačkom reprezentativcu Branku Iliću koji igra na pozicijama desnog beka i desnog štopera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke