Nikolić upozorio: "Vremena je sve manje..."

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.01.2015.
22:28
Izvor: Sportske.net

Nakon druge kontrolne utakmice koju su crno-beli odigrali na pripremama u Beleku trener Marko Nikolić je indirektno prozvao operativce zadužene za realizaciju transfera poručivši da su zadnji momenti da lider JSL angažuje igrače na poziciji štopera.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion Srbije i lider na tabeli JSL remizirao je u utorak sa Cirihom u drugom kontrolnom susretu koji je odigran na pripremama u Antaliji.

Posle današnjeg remija ponovo je na površinu izbio Partizanov problem sa štoperima ali i tihi rat koji traje na relaciji Marko Nikolić - Dragan Ćirić i Ljubiša Tumbaković. Izjave koje je nakon duela sa Cirihiom dao trener Partizana direktan su poziv pomenutima da krenu u realizaciju transfera.

"Vremena je sve manje iz dana u dan a ako je povreda Lazara Ćirkovića iste prirode kao jesenas mi smo na poziciji štopera ostali sa jednim igračem što je za klub kakav je Partizan u ovoj fazi priprema nedopustivo" počeo je priču Nikolić.

Imajući u vidu da je do prolećnog dela sezone ostalo još mesec dana Nikolić je upozorio svoje pretpostavljene da je poslednji čas da klub angažuje igrače na deficitarnim pozicijama.

"Zadnji su momenti da krenemo u realizacije transfera ukoliko hoćemo da napravimo ozbiljne stvari a ja mislim da hoćemo" dodao je Nikolić.

Ono što stratega crno-belih takođe tišti jeste činjenica da u timu ima nekolicinu igrača koji su i dalje "ni na nebu ni na zemlji".

"Zadovoljan sam većinom igrača iako imamo dvojicu, trojicu koji su glavama na pola puta između Partizana i inostranstva. Neke stvari su nedopustive. Ne možemo mi da dozvolimo da u ovoj fazi priprema ne znamo ko igra za Partizan i sa kojim igračkim kadrom ulazimo u prolećni deo sezone" zaključio je Nikolić.

Kako sada stoje stvari crno-bele će pre odlaska na drugi deo priprema sigurno napustiti Danilo Pantić i Vladimir Volkov, a nije isključeno da Danko Lazović spakuje kofere i prihvati ponudu koja je stigla iz Kine.

Po pitanju pojačanja situacija je još uvek nepromenjena a izvesno je samo to da se trenutno pregovara sa Nemanjom Tubićem i Gregorom Balažičem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke