Nikolić: "Završilo se kako treba"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.02.2015.
23:07
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić ukratko je analizirao do sada učinjeno u završnoj fazi priprema i konstatovao da su pobede nad Mariborom i Đerom pokazatelj dolaska dobre forme.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana okončali su završnu fazu priprema u Antaliji sa dva vezana trijumfa u duelima sa Mariborom i mađarskim Đerom.

Crno-beli su u petak ubedljivo savladali Đer rezultatom 4:0 a trener Marko Nikolić izrazio je zadovoljstvo onim što je imao prilike da vidi na terenu.

"Dobro se igralo danas, kao i na jučerašnjoj utakmici. Ako su ova izdanja iz duela sa Mariborom i Đerom pokazatelj ulaska u formu onda sam jako zadovoljan" kazao je Nikolić.

Partizan je od početka priprema odigrao osam kontrolnih utakmica a tokom boravka u Antaliji ostvario je samo dve pobede i to one u duelima sa Mariborom i Đerom.

"Ubedljiva pobeda upotpunjena je dobrom igrom, a ako je sve to pokazatelj nadolaska prave forme onda je pravo vreme za tako nešto. Nisam bio depresivan posle loših rezultata, nisam ni sada euforičan" dodao je Nikolić.

Prvu takmičarsku utakmicu u novoj godini crno-beli igraju naredne subote protiv Voždovca a sudeći prema izjavama Marka Nikolića pripreme su završene onako kako je želeo.

"Čini mi se da naše trenutno stanje najbolje oslikava ovaj sprint Nikole Ninkovića u završnici utakmice sa svežinom kao da je prvi ili peti minut. To je dobar mentalitet. Mogu samo da konstatujem da se sve završilo kako treba" zaključio je trener Partizana.

Crno-beli u subotu popodne kreću nazad za Beograd a u narednih sedam dana u SC Teleoptik pripremaće se za meč sa "Zmajevima".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 14.02.2015
00:19

Pogledajte samo to lice prepuno zadovoljstva:-D Lice trenera Partizana, lice pobednika. NIKOLIC MARKO!

avatar
Samo CZV
Saturday, 14.02.2015
01:15

Prevara od trenera koja je najveći uspeh ostvarila prošlosezonskim drugim mestom(ili za navijače patlidžana virtuelna titula)

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Saturday, 14.02.2015
15:13

Ne zelim da mi vise odgovaras, gledaj da nam se putevi mimoilaze.

avatar
Saturday, 14.02.2015
14:41

Prvim a ne drugim. Covek bre igrao kv za LS, usao u LE, prosle godine osvojio titulu, i ove ce, a mozda i kup ... malo nervira svojom taktikom koja mi ide na zivce ali je cinjenica da vi nikad niste i nikad necete imati ni blizu trenera Maretovih kvaliteta.