Nišlije izvisile za pojačanje iz Zvezde, stigao bivši štoper Partizana!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.01.2017.
08:47
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs, fkradnickinis.rs

Od najavljenog transfera Stefana Ilića u niški Radnički neće biti ništa! ''Zlatni srpski Orlić'' izabrao drugi klub!

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Iako su posle transfera Milana Pavkova u Crvenu zvezdu, Nišlije očekivale da im iz Crvene zvezde stigne Stefan Ilić, ta njihova očekivanja ispostavila su se kao uzaludna.

Današnji ''Žurnal'' prenosi da će mladi napadač na proleće igrati u gornjomilanovačkom Metalcu, na šestomesečnu pozajmicu i već se priključio pripremama ove ekipe.

Milanovčani su tako dobili veliko pojačanje, a Stefan Ilić je uspeo u svojoj nameri, s obzirom da se usprotivio prelasku na ''Čair'' i okončanju saradnje sa Zvezdom, želeći novu priliku da se nametne u našem najtrofejnijem klubu.

Ukoliko na proleće opravda očekivanja u Metalcu, Ilić će na tu priliku moći da računa u narednoj sezoni.

Ali, ako nisu uspeli da dovedu Ilića, Nišlije su ostvarile nameru da angažuju iskusnog štopera Milana Perendiju. Tridesetjednogodišnji fudbaler je juče i zvanično promovisan i putovaće u Antaliju na glavni deo priprema.

Nekadašnji omladinac Partizana je 2011. godine sa Ocelulom igrao i u grupnoj fazi Lige šampiona, a po dolasku u Niš izrazio je zadovoljstvo ostvarenim transferom.

''U Niš sam došao na poziv Ivice Tončeva. Privukle su me visoke evropske ambicije kluba i bez mnogo razmišljanja sam prihvatio ponuđene uslove. Radnički ima veoma dobar tim koji ovih dana dobija jednako dobra pojačanja. Verujem da ćemo zajedničkim snagama uspeti da ostvarimo cilj koji je pred nama'', poručio je Perendija, a prenosi zvanični klupski sajt.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 24.01.2017
12:41

Milanovčani su tako dobili veliko pojačanje!!!!????

avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 24.01.2017
12:12

Нико није извисио и нема потребе да се враћамо на ту тему.