Ništa od zamene domaćinstva - Bačka čeka Partizan na 'Karađorđu'!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 16.07.2016.
14:43
Izvor: Sportske.net

Debitant u Superligi Srbije odigraće svoj prvi zvanični meč u domaćem šampionatu na gostujućem terenu, pošto Partizan nije pristao na zamenu domaćinstva a Zajednica nije dozvolila da se igra u Bačkoj Palanci.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbalski klub Bačka iz Bačke Palanke potvrdio je da će utakmica prvog kola Superlige Srbije sa Partizanom biti odigrana na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

Nakon utvrđivanja kalendara i rasporeda takmičenja iz Bačke su zatražili da utakmicu sa Partizanom odigraju u Humskoj, odnosno da dođe do zamene domaćinstva jer je već tada bilo jasno da radovi na izgradnji reflektora neće biti završeni do početka sezone.

Očigledno je da u Zajednici Superligaša i Humskoj nisu imali sluha za Bačku, a teško da bi taj ustupak nešto promenio sve i da je bilo želje da duel Bačke i Partizana bude odigran u Beogradu.

Na minuloj sednici Izvršnog odbora FS Srbije odlučeno je da FK Bačka ne može da igra na stadionu "Slavko Maletin Vava" sve dok ne budu završeni radovi na postavljanju reflektora, zbog čega su u Bačkoj Palanci razmatrali istupanje iz Superlige.

Očito da su na kraju u Bačkoj sačekali sa donošenjem odluke i bistre glave zaključili da se ne smeju tako lako odreći istorijskog plasmana u elitno fudbalsko takmičenje.

Tako će na početku sezone Bačka u prvih osam kola biti gost na svih osam utakmica, a prvu će odigrati 24. jula od 20 časova na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu protiv aktuelnog vicešampiona Srbije Partizana.

Šest dana kasnije Bačka na "Karađorđu" igra protiv Vojvodine u okviru drugog kola Superlige, a zatim sledi duel sa Javor Matisom na istom stadionu, pa gostovanje Čukaričkom na Banovom Brdu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 18.07.2016
09:46

Kada ce doci dan da ovo nase prvenstvo bude iole regularno?

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 16.07.2016
15:13

I dobro je što nismo pristali jer smo tako učinili uslugu Sevojnu pa su nas razapeli srpski mediji i Zvezda to jest Zvezdini mediji.

avatar
Saturday, 16.07.2016
15:21

Sad ce da nas napadnu sto nismo zamenili domacinstva, pazi sta ti kazem...

avatar
Saturday, 16.07.2016
21:59

I bolje bi im bilo da gledaju svoja posla...

avatar
Povratak kralja 66
Saturday, 16.07.2016
21:16

Ipak su opterećeni unutrašnjim međusobnim pljačkama tako da nemaju vreme sad da misle o nama :D

avatar
Ninoslav Krejic
Saturday, 16.07.2016
14:58

Pa mogli su zameniti domacinstva

avatar
Saturday, 16.07.2016
14:53