Njegoš prvi pakuje kofere, cena je fantastična za Zvezdu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 13.05.2020.
09:47
Izvor: Sportske.net

Zvezdan Terzić je najavio odlaske mladih fudbalera.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Mladi fudbaleri Crvene zvezde Veljko Nikolić, Željko Gavrić i Njegoš Petrović su se našli na listi za prodaju, govorio je o tome i Zvezdan Terzić pošto klub mora da nastavi da funkcioniše i u teškim vremenima pogođenim koronavirusom.

Njegoš Petrović je prvi za kog se interesuju stranci.

"Tačno je da postoji interesovanje Sportinga za Petrovića, ali sve je to još daleko od realizacije. Njegoš je mlad i perspektivan igrač pred kojim je sjajna karijera i nećemo ga pustiti tek tako. Predstoje nam evropske kvalifikacije. Tek nakon toga bi mogao da ide, i to samo u slučaju da igrač i mi budemo zadovoljni ponudom. Nije Sporting jedini koji ga traži. Za njega se raspitivao i Real Sosijedad, tako da smo u mogućnosti da pregovaramo i podižemo cenu", rekao je izvor "Informera".

Prema nekim informacijama, cena koja je sada aktuelna za Petrovića jeste 4 miliona evra, ali Zvezda želi još.

"Sporting je spreman da plati četiri miliona evra, a to nije dovoljno. Igrača kakav je Petrović ne bismo dali za manje od pet miliona evra i 15 odsto od naredne prodaje. Ubeđeni smo da će biti jačih ponuda. Uostalom, imamo još mladih igrača koji su interesantni velikim evropskim klubovima. Nećemo sve prodati, uprkos krizi", rekao je Terzić.

Bundesliga




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Wednesday, 13.05.2020
17:07

I 5 miliona je malo za tako talentovanog i perspektivnog igraca.

avatar
Dorotej
Wednesday, 13.05.2020
12:54

Cena fantastična!? Uprava spinuje da pripremi navijače za prodaju. I dalje prodajemo ispod cene po sistemu "seci uši krpi d*pe". Već je poznato i objašnjenje u stilu "Moralo se, mi živimo od prodaje igrača".

avatar
svetski prvaci 1991
Wednesday, 13.05.2020
12:00

Terziću,okani se već prodaje Zvezdini naj boljih igrača.Ti to izgleda jedino znaš.Prodaj one koje ste ti i Mrkela doveli,koje niko nije hteo.Te invalide i polovnjake neke a dali im naj bolje plate.Ti si haos i mora o tebi pravilnije razmišaljti i pratiti tvoje radnje.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 13.05.2020
11:34

😂😂😂 Juce prica,moramo da prodajemo mlade,sad prica,ne zuri mu se nigde,pa ako je ovo stvarno dajte ga sa sve mašnicom,bolje njega nego Veljka Nikolica ili Gavrica!

avatar
Milos Ilic_fb1
Wednesday, 13.05.2020
10:10

treba mu pruziti jos vremena na terenu, i tek sledece leto prodati. Ovo leto ce cene pasti, a decko nije igrao "dovoljno". Pustiti ga da igra ovu i sledecu sezonu pa ga prodati za bas masnu lovu