Norvežani poslali ponudu, ali kako odoleti zovu sa Marakane?

Autor: Darko Mitrović
sreda 16.11.2016.
09:22
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

O ovom momku će se sve više govoriti kako se bude približavao zimski prelazni rok.

Sportske.net/MihajloVidojević
Sportske.net/MihajloVidojević

Povezane vesti

Spekulacije o potencijalnom transferu Nemanje Milića u Crvenu zvezdu počele su već pre nekoliko dana. Dvadesetšestogodišnji napadač Spartaka Ždrepčeve krvi bi već od januara mogao da nasledi Uga Vijeru na Marakani, ukoliko Portugalac realizuje transfer u Kinu, o čemu se takođe sve glasnije govori.

U međuvremenu, za Milića su interesovanje pokazali i iz Norveške, konkretno iz Haugesunda, trenutno četvrtoplasirane ekipe tamošnjeg prvenstva.

Današnji ''Žurnal'' prenosi svoja saznanja da je ponuda Norvežana već stigla u Suboticu, da će se o njoj uskoro odlučivati, ali fudbaler koji je od početka sezone postigao pet golova u Superligi ne krije da bi najradije otišao u - Crvenu zvezdu!

Naravno, posle onih poznatih fraza kako su mu misli okrenute klubu u kojem trenutno igra, da je ''telom i glavom'' posvećen samo obavezama Spartaku Ždrepčevoj krvi, da se ne obazire na dešavanja sa strane, Milić priznaje zbog čega bi izabrao Zvezdu pre odlaska u inostranstvo.

''To bi bio korak napred u mojoj karijeri, a nije ni tajna da je lakše otići u bolji klub u inostranstvu iz Zvezde ili Partizana, koji su naši najkvalitetniji klubovi. Presudiće, ipak, najboja ponuda za mene i za Spartak'', poručio je Milić.

Interesantno je da je Milić još kao fudbaler OFK Beograda bio na meti Aston Vile, ali ni tada nije otišao u inostrsnstvo.

''Mnogo sam tada bio mlad za ozbiljnu priču u inostranstvu'', ističe Milić, što bi u obzir mogli da uzmu i mnogi drugi mladi igrači koji prerano sa ovih prostora odlaze u inostranstvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Wednesday, 16.11.2016
18:11

Ovde se igrač uopšte ne pita iako na papiru ima pravo, ovde se radi o prebijanju dugova, ko je šta kome učinio i namestio između zvezde i Spartaka i između Terzića i Simovića, ako se tu postigne dogovor jedino što može da spreči transfer Milića iz Spartak u zvezdu je ponuda Haugesunda koja će zadovoljiti sve koje sam pomenuo u komentaru.

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Wednesday, 16.11.2016
16:17

Ne treba nam on,Dobar je igrac,ali nije za Zvezdu,nije toliko dobar,a nije mlad

avatar
Lazo Medvedji
Wednesday, 16.11.2016
12:01

Cus kako odbiti poziv sa Marakane... ako je imalo pametan i zeli da zaradi nesto, sigurno nece ostajati u truloj nam zemlji Srbiji. Bezi odavde glavom bez obzira covece ako ti se vec nudi sansa. Partizan Zvezda isto ti se 'vata.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 16.11.2016
11:58

Bezi odavde sto pre...pokajace se ako ode u zvezdu sve vidi na primeru saigraca ilica i milosevica

avatar
Don Silvio
Wednesday, 16.11.2016
11:09

Ljudi manite se corava posla ovaj lik veze nema

avatar
Wednesday, 16.11.2016
10:49

Али зов са маракане... :D У Норвешкој ће сигурно да добија плату. А што се тиче фудбалске афирмације исто му се хвата, који год клуб да изабере, играче 2-4 утакмице у Европи. Боље да остане у Спартаку и да сачека неку јачу лигу, типа Португалија, Холандија или Белгија.

avatar
CZYNWA
Wednesday, 16.11.2016
13:27

За те лиге треба имати квалитет, а он то нема. Надам се да ће отићи у Норвешку, јер боље да дамо шансу Илићу, који је био бољи у Спартаку, барем је млад, него да доводимо играча који нити има перспективу нити квалитет. Орландић је дупло бољи играч од њега, али мора се Терза уградити на неком трансферу.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 16.11.2016
16:01

sledece minimum preko 10 utakmica dok ce neko opet dve da odigra