Nova ideja Sava Miloševića - Ekskurzija?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.04.2019.
22:01
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Hoće li ovo pomoći ekipi Partizana?

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Posle nedavnog dolaska na klupu Partizana, novi trener crno-belih Savo Milošević pokušava i na terenu i van njega da ''probudi'' svoju ekipu, kako bi što pre izašla iz rezultatske krize.

Ono što je Savo odmah uočio jeste i psihološka kriza kod igrača, nastala posle serije poraza, pa je vrlo brzo odlučio da u pomoć pozove i sportskog psihologa.

Da li zahvaljujući njegovim savetima, ili zbog nečeg drugog, tek u poslednjih par dana posle poraza crno-belih od Vojvodine (3:2), pojavile su se i informacije o zanimljivim Miloševićevim inicijativama.

Juče se pisalo o želji šefa struke crno-belih da se njegovi igrači više druže, da zajedno odu u pozorište ili bioskop, a danas se pojavila još jedna ideja.

Kako prenosi ''Telegraf'', Milošević je doneo odluku da ekipu odvede u Etno selo Stanišići, blizu njegovog rodnog grada Bijeljine, na svojevrsnu ekskurziju, sa ciljem da se ojača timski duh u ekipi.

Efekte ćemo videti već u subotu, kada će Partizan u Humskoj ponovo ugostiti ekipu Čukaričkog, koju je nedavno teškom mukom savladao sa 3:2.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Saturday, 13.04.2019
11:01

Zna se ko ga je poslao i zasto u Partizan.

avatar
PLAYBOY
Wednesday, 10.04.2019
15:56

Popa zovite da vas okadi!

avatar
magister
Wednesday, 10.04.2019
11:18

Ekskurzija i pokušaj da ih se psihički pripremi su okej. Što se tiče igre, dosta su poljuljani. Nije mi jasno zbog čega je mali Đerlek ispao iz svih kombinacija? Odbrana u nekim situacijama deluje jako nepokretljivo i neelastično. To se jako dobro videlo protiv Vojvodine. I to nije samo odbrana, nego i učestvovanje svih igrača u defanzivi. Na primer, kad je poslata ona lopta u dubinu, pa ovaj njihov izašao sam pred Stojkovića, naša desna strana nije dobro ispratila početak akcije. Pavlović je u dve, istina ekstremne situacije - reagovao kako se i očekuje, jer normalno je da mlad igrač, bez dovoljno iskustva, nema potrebnu rutinu u takvim situacijama.

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 10.04.2019
09:07

Moze ekskurzija sportskog tipa, recimo poseta komsiluku da se vidi pehar LS

avatar
MZhell
Wednesday, 10.04.2019
08:51

Nova ideja SavE Milosevića...
Koristite padeže novinari!


avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 11.04.2019
08:58

Ne zove se on Sava nego Savo tako da su to dobro i ispravno napisali.

avatar
Tuesday, 09.04.2019
22:17

S obzirom da igraju kao ekipa neke srednje skole i normalno je da odu na ekskurziju!