Nova zabava u režiji ''Arene'' i ''AdmiralBeta'', prijavljivanje već počelo!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.09.2020.
18:05
Izvor: Sportske.net

Ređaju se iznenađenja ovog vikenda.

Povezane vesti

Već smo izvestili da je danas pokrenut novi projekat ''Arene Sport'' uz podršku ''AdmiralBeta'', koji podrazumeva višečasovni televizijski program posvećen prvenstvenim utakmicama ne samo u Srbiji, nego u čitavom regionu.

U prilogu možete da vidite kako je sve izgledalo tokom popodneva, na premijeri emisije ''Kao nekada'', ali prijatnim iznenađenjima za ljubitelje fudbala tu nije kraj.

O čemu se sada radi, objavljeno je tokom popodneva na Instagram nalogu ''Arene Sport''.

''Zabavi se i osvoji vaučer! 🎯

Prijavi se za učešće u igri Asocijacije i osvoji vaučere ''AdmiralBet'' kladionice za online klađenje u vrednosti od 5.000 dinara. Kviz će se emitovati u okviru naše emisije “Kao nekada” koja je na programu od 14h u nedelju. 📺

Sve što treba da uradiš je sledeće:

1. Zaprati naš IG nalog ✔
2. Lajkuj ovu objavu ✔
3. U DM pošalji prijavu sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom. ✔

Biramo šest učesnika za nedelju, nasumičnim odabirom.

Pravo učešća imaju punoletni građani Republike Srbije. Prijave možete slati do sutra u 10:00h. Sa jednog naloga može se poslati jedna prijava.

Srećno i očekuj poziv naše redakcije!'', navodi se na Instagram nalogu ''TV Arena Sport''.
-
-
Baner 5
-
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Zabavi se i osvoji vaučer! 🎯 Prijavi se za učešće u igri Asocijacije i osvoji vaučere @admiralbet_kladionica za online klađenje u vrednosti od 5.000 dinara. Kviz će se emitovati u okviru naše emisije “Kao nekada” koja je na programu od 14h u nedelju. 📺 Sve što treba da uradiš je sledeće: 1. Zaprati naš IG nalog ✔ 2. Lajkuj ovu objavu ✔ 3. U DM pošalji prijavu sa imenom, prezimenom i kontakt telefonom. ✔ Biramo šest učesnika za nedelju, nasumičnim odabirom. Pravo učešća imaju punoletni građani Republike Srbije. Prijave možete slati do sutra u 10:00h. Sa jednog naloga može se poslati jedna prijava. Srećno i očekuj poziv naše redakcije! ☎️ _________________ Pratite najvažnije sportske događaje na Areni Sport na platformama Telekoma Srbije i Supernove. . . . #arenavikend #kaonekada #sport #arenasporttv

Објава коју дели Arena Sport TV (@arenasporttv) дана

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke