Novac nije presudan - Žule otkrio četiri najjača aduta Zvezdinog tima

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.11.2018.
11:06
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Desni bek Crvene zvezde Filip Stojković smatra da ogromna finansijska sredstva koja su uložena u ekipu Liverpula ne igraju najvažniju ulogu u sutrašnjoj utakmici.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Znalo se odmah nakon žrebanja grupa za Ligu šampiona da će Crvena zvezda igrati protiv mnogo bogatijih i kvalitetnijih rivala, ali predavanje pre bitke nije bila opcija za crveno-bele, pa tako ni sada ne planiraju da polože oružje pred vicešampionom Evrope.

Liverpul je prvi duel sa Zvezdom dobio rezultatom 4:0, a Filip Stojković smatra da je ekipa dosta naučila iz tog poraza i duela sa Napolijem i Pari Sen Žermenom.

"Svako od nas želi da se takmiči sa najboljima. Radili smo vredno od kada smo se okupili kako bismo stigli do ovog nivoa na kome smo sada. Na svom terenu dočekujemo prošlogodišnjeg finalistu Lige šampiona. Svi zvezdaši žive za ovakve utakmice. Na nama je sada da izađemo na teren, da se borimo i da pokažemo svoj kvalitet", rekao je Stojković za klupski sajt.

Crvena zvezda je u dobroj formi, dobila je sve utakmice nakon oktobarske reprezentativne pauze, izuzev duela sa Liverpulom na "Enfildu".

"Mnogo nam znači sve što smo prošli u proteklom periodu. Stekli smo značajno iskustvo, videli smo na kom nivou se igra fudbal u Ligi šampiona i naučili šta treba da uradimo kako bismo se suprotstavili protivnicima iz grupe", dodaje Stojković.

Kao i pred prve tri utakmice Grupe C, ponovo se govori o kvalitetu Zvezdinog rivala i sredstvima koja su uložena u stvaranje tako moćnog tima.

"Neosporno je da naš rival ima izuzetan kvalitet, Liverpul igra u jednoj od najjačih liga na svetu. Takođe, ne možemo da poredimo finansijska sredstva koja oni ulažu u klub sa onim što mi imamo, ali sam siguran da u fudbalu novac nema uvek najveću ulogu. Podjednako su bitni i želja, motiv, borbenost, zajedništvo, a mi sve to imamo i zato možemo da se nadamo povoljnom rezutatu u utorak", zaključio je Stojković.

Pored pomenuta četiri aduta Zvezda će na svojoj strani imati i podršku publike koja će ispuniti tribine najvećeg srpskog stadiona.

Utakmica 4. kola Grupe C između Crvene zvezde i Liverpula igra se u utorak od 18 časova i 55 minuta na stadionu "Rajko Mitić". Direktan prenos obezbeđen je na prvom programu televizije Arena sport.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dorotej
Monday, 05.11.2018
14:05

Žule "otkrio Ameriku". Neka odigra bolje nego u Engleskoj pa će biti ok. To važi i za ostale. Neki su odigrali kao da vide prvi put loptu u životu.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 05.11.2018
13:49

Napred Zvezdo, napred Institucijo, napred ponosu Srbije i srpske dijaspore.

avatar
mercedes
Monday, 05.11.2018
13:45

Kad god Stojkovic da neku izjavu pre ovakvih meceva oni nas razbucaju.
Mislim da bi Milojevic mogao malo da odmori Stojkovica, cisto da ga trgne malo, jer nesto u zadnje vreme se bas slabo zalaze i previse je nonsalantan.

avatar
noname
Monday, 05.11.2018
13:16

sve ispod tri komada je povoljan rezultat.