Novajlije donele Voši pobedu nad Uralom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.07.2018.
21:18
Izvor: Sportske.net

Superligaš iz Novog Sada savladao je ruski Ural na "Karađorđu". Novajlije postigle golove za trijumf.

Beta/Dragan Gojić/Ev
Beta/Dragan Gojić/Ev

Povezane vesti

Vojvodina je u trećoj kontrolnoj utakmici u sklopu priprema za novu sezonu odmerila snage sa ekipom Urala iz Jekaterinburga i pokazala se u vrlo dobrom svetlu.

Novosađani su slavili rezultatom 2:1 (2:1) golovima novajlija Ismaela Beka Fofane i Damira Zlomislića.


Gosti su poveli golom Iljina u 11. minutu, ali je Voša do odlaska na odmor uspela da preokrene rezultat i, ispostaviće se, postavi konačnih 2:1.

"Veoma sam zadovoljan idejom u igri koju smo predstavili, posebno tokom prvih 25-30 minuta. Interesantno je to da su za nas danas igrali fudbaleri koji imaju svega četiri-pet zajedničkih treninga sa ekipom, a posebno mi je drago to što su golove dali Fofana i Zlomislić", rekao je trener Veselinović nakon današnjeg trijumfa.

Uprkos pobedi, trener Vojvodine nije bio u potpunosti zadovoljan jer tvrdi da ekipa još uvek nije ušla u željeni ritam.

"Vidi se da smo se kompletirali u hodu i da nismo u punom trenažnom procesu. Grupa igrača koja je sve vreme radila ima opravdani umor i to iz tri razloga: prvo, veoma naporni treninzi od početka priprema, zatim nedostatak prijateljskih utakmica i na kraju, današnje sparno vreme. Ural je već odigrao šest prijateljskih utakmica, dok je nama ovo tek treća i jasno se vidi da nemamo ritam", dodao je Veselinović.

Strategu novosadskog superligaša ostaje da "utegne" ekipu u narednih deset dana jer Vojvodinu već 21. jula čeka prva takmičarska utakmica u novoj sezoni.

Na startu Super lige Vojvodina će na "Karađorđu" odmeriti snage sa ekipom lučanske Mladosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke