Novi detalji transfera - Ako uđe u Ligu šampiona, za Zvezdu će ova otkupna cena biti ''prava sitnica''!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 22.07.2019.
11:28
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Još jedan odličan posao napravila je Zvezda u aktuelnom prelaznom roku, a koliko bi to moglo finansijski da je košta?

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Jutro je osvanulo izvanrednom vešću za Zvezdine pristalice, Miloš Degenek se posle samo šest meseci u Al Hilalu vraća na ''Marakanu'', gde će ove sezone igrati kao pozajmljen igrač uz mogućnost otkupa njegovog ugovora.

Sinoć se pojavila informacija da bi kineski Đangsu mogao da pokvari posao Zvezdi, ali uprava srpskog šampiona je brzo reagovala i što je najvažnije, u prilog crveno-belima išla je i velika želja odličnog štopera da se vrati na mesto najvećih uspeha koje je sa Zvezdom ostvario prošle sezone.

Fudbaler koji je dao ogroman doprinos Zvezdinom prošlogodišnjem plasmanu u Ligu šampiona, pogotovo u odlučujućoj utrakmici u Salcburgu, biće veliko pojačanje za Crvenu zvezdu u nastavku kvalifikacija za elitno evropsko takmičenje, a ukoliko Zvezda još jednom uspe da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona, onda ni otkup ugovora od Al Hilala ne bi trebalo da predstavlja problem.

''Mozzartsport'' je otkrio nove detalje na tu temu i prema tim informacijama, Zvezda će moći da Degenekov ugovor otkupi od Al Hilala za 1.7 miliona dolara, odnosno oko milion i po evra.

Konačan odgovor Zvezda će Al Hilalu morati da pošalje do kraja marta naredne godine, a ako bi se odlučila na otkup ugovora, Al Hilalu bi sledovalo i još 15 posto od sledećeg Degenekovog transfera.

Podsetimo, prošle godine Zvezda je posle plasmana u Ligu šampiona vratila Ričmonda Boaćija iz Đangsua za 2.5 miliona evra, pa u odnosu na to, ova Degenekova cena i nije nerealna za crveno-bele, ali pod uslovom da opet ostvare cilj u Evropi i drugi put uzastopno zaigraju u Ligi šampiona.
-

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jv
Monday, 22.07.2019
16:04

Ovo je odlično, trebaju nam kvalitetna pojačanja u zadnjoj liniji koja je najslabiji deo tima.

avatar
Südkurve München
Monday, 22.07.2019
11:31

Terza magijo, prodaj ih, pa ih dovedi za upola manju cijenu.

avatar
LFC 19-ta
Monday, 22.07.2019
12:27

Pošto su igračine :)

avatar
Capitano
Monday, 22.07.2019
12:31

Koj k.... ih vraca... Zbog vracanja Boacija smo prakticno poklonili Joveljica, niti mu je pruzena prava sansa.