Novi momenti - Može li Zvezdi biti otpisano još 1.6 miliona evra?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 28.02.2021.
22:44
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Ima li osnova za tako nešto?

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Šokantna vest stigla je prošle noći iz Kine, gde je tamošnji šampion Đangsu Suning proglasio bankrot i praktično prestao da funkcioniše.

Međutim, tokom dana su se pojavile i neke druge, nezvanične informacije na temu transfera Ričmonda Boaćija, koji je najpre iz Zvezde otišao u Đangsu, a onda se odatle vratio na ''Marakanu'' posle samo šest meseci, na leto 2018. godine.

Već je poznato da je Zvezda na ime obeštećenja za Boaćijev transfer u Đangsu inkasirala 5.5 miliona evra, a da je prilikom povratka na ''Marakanu'' ugovoreno obeštećenje Kinezima od samo 2.5 miliona.

Zvezda je već tada odlično finansijski prošla u posleu sa Kinezima, ali ''Mondo'' danas otkriva i neke nove detalje. Naime, prema nezvaničnim saznanjima, Zvezda do pre izvesnog vremena navodno nije u potpunosti isplatila tih 2.5 miliona. Pomenuti portal navodi da je ''po jednom od poslednjih finansijskih izveštaja crveno-belih, postojalo dugovanje od čak 1.6 miliona evra'' za taj transfer.

''Ukoliko Zvezda u međuvremenu nije izmirila te obaveze, dug će biti umanjen jer klub koji potražuje novac proglašava bankrot'', navodi ''Mondo''.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Monday, 01.03.2021
15:26

Господине мутави, иза Звезде стоје само милиони делија. Те твоје фикс идеје можеш мачку о реп да окачиш. На стадиону вам нашли уштекан кокаин и нико из ваше управе још није одговарао. Шта ти то говори?

avatar
Vlada Mutavi
Monday, 01.03.2021
09:03

Kad su u pitanju Zvezda i njeni dugovi, ništa nas više ne može iznenaditi s obzirom da smo već navikli da joj se oprašta deo po deo od svih dugovanja. S obzirom da svake sezone Zvezda dobija onih 5000000 eura od Gasproma za koje bi drugi klubovi morali da prodaju po par najboljih igrača, plus još neki novac od drugih sponzora koji nije baš zanemarljiv, i onaj ko se u matematici ne snalazi baš najbolje, izračunaće da će za jedno desetleće Zvezda biti u finansijskom plusu, bez da mora da prodaje svoje najboilje grače. Uostalom, svako imalo normalan zna ko stoji iza zvezde.

avatar
Dejan Omerovic-Htzl
Sunday, 28.02.2021
23:36

kakav glup naslov... cemu potenciranje da li ima osnova kad je kineski klub ugasen???