Novi obrt oko Garsije, ''osveta'' nije uspela, Zvezdi ipak stižu milioni?

Autor: Darko Mitrović
sreda 22.07.2020.
16:16
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Iz dana u dan stižu nove, različite informacije u vezi potencijalnog transfera Matea Garsije.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Pre samo nekoliko dana, krajem prošle nedelje, izgledalo je da je Garsijin prelazak iz Zvezde u argentinski Rasing gotova stvar i da će Zvezda inkasirati 2.2 do 2.5 miliona evra od tog transfera.

Juče je, međutim, iz Argentine stigla vest da Zvezdin krilni fudbaler ne želi da se ovog leta vrati u domovinu, već mu je namera da se dokaže u Evropi, iako su se dva kluba dogovorila oko visine obeštećenja.

Navodno je ovim potezom Garsija želeo ujedno i da se ''osveti'' Zvezdi jer mu novi trener Dejan Stanković tokom proleća nije pružio veliku priliku da mu se nametne, ali ovog popodneva novi preokret.

Prema saznanjima ''Telegrafa'', nije Rasing jedini koji želi Garsiju, već ima i nekoliko evropskih klubova koji su takođe spremni da za njegov transfer Zvezdi plate oko dva i po miliona evra.

Pominju se, pre svih, Olimpijakos i Aris iz Grčke, a navodno je u igri i jedan engleski klub, pa ukoliko Garsija ne bude terao inat crveno-belima, Zvezda ne bi trebalo previše da brine za planiranu zaradu od njegovog transfera.

Ipak, da sačekamo, naredni dani pokazaće da li su te ponude zaista ozbiljne, a spekuliše se da bi Olimpijakos bio po ukusu argentinskog fudbalera.
-
kosarka



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Thursday, 23.07.2020
10:59

Ako ga je zvezda ukrala olimpijakosu ispred nosa za 2.2M evra od Las Palmasa pre godinu dana, zasto bi sada nakon katastrofalne sezone za njega olimpijakos dao 2.5M evra. Neko ovde opasno laze.

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Wednesday, 22.07.2020
18:50

Ovo je stvarno Los Partisan,

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 22.07.2020
16:45

Ode on u Djironu, a zna se pod cijim su oni patronatom...