Novi Pazar - Pobedili Zvezdu, u inat svima!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.04.2015.
20:23
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbaleri Novog Pazara ne samo da su juiče ostvarili istorijski trijumf, svoj prvi protiv Crvene zvezde, nego su u isto vreme pokazali da su sumnje onih koji su govorili da ekipa Milorada Kosanovića neće stati na put šampionskim ambicijama gostiju, bile n

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Iako bez velike podrške svijih vernih navijača, fudbaleri Novog Pazara uspeli su da ostvare svoju najveću pobedu u Superligi. ''Skinuli su skalp'' aktuelnom šampionu, Crvenoj zvezdi, iako su ih mnogi pre meča već prežalili.

Dan posle meča, u Novom Pazaru je atmosfera gotovo praznična, a jedan od junaka pobede je strelac odlučujućeg gola sa bele tačke, Marko Jevtović.

U izjavi ''Novostima'', Jevtović poručuje da su ih potcenjivačke spekulacije u danima pre duela sa Zvezdom samo dodatno motivisale i da je to dalo rezultat na terenu.

''Sjajan je osećaj pobediti Crvenu zvezdu, ovo je utakmica za koju smo svi živeli! Dodatni inat i motiv je bilo to što su nas gotovo svi otpisali, govorili kako ćemo navodno prepustiti bodove Beograđanima. Mi smo izašli na teren, pokazali šta znamo, pa sad, neka priča ko šta hoće'', poručuje Jevtović.

Pazarci sada zauzimaju peto mesto na tabeli Jelen Superlige i plasman na evropsku scenu sada izgleda znatno realnije. Naravno, ako ekipa Milorada Kosanovića i u preostalih devet utakmica odigra kao protiv Zvezde.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke