Novi trener Kelna poslao jasnu poruku Zvezdi, ima li Miloje odgovor?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 04.12.2017.
09:42
Izvor: Sportske.net

Štefan Rutenbek juče je odradio prvi trening sa ekipom Kelna i odmah dao optimističku izjavu u vezi sa predstojećom utakmicom protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Podsetimo, dan posle remija sa Šalkeom u Gelzenkirhenu, čelni ljudi Kelna ozvaničili su promenu na klupi, pa je dosadašnjeg trenera Petera Štogera zamenio Štefan Rutenbek, dosadašnji trener njihove omladinske ekipe.

On je odmah zasukao rukave, juče održao prvi trening, uglavnom sa igračima koji nisu igrali, ili nisu imali veću minutažu protiv Šalkea, a za danas su planirana dva treninga u kompletnom sastavu.

Ili skoro kompletnom, s obzirom da je talentovani, 17-godišnji Jan Aurel Bisek doživeo potres mozga u Gelzenkirhenu.

Posle prvog treninga, novi trener Rutenbek je dao i prvu izjavu za klupski sajt Kelna od postavljanja na tu dužnost i odmah se dotakao utakmice u četvrtak u Beogradu.

''Video sam mnoge pozitivne stvari u utakmici sa Šalkeom, pre svega spremnost igrača da se takmiče. I moj drugi utisak tokom treninga bio je pozitivan, iako sam radio sa manjom grupom igrača. Bili su veoma angažovani, što će nam očigledno svima biti od pomoći.

Moj fokus biće na promeni nekoliko stvari, moramo da razvijamo nove procese, da pokažemo odgovor, da emocionalno podignemo ekipu. Moramo da se koncentrišemo da uložimo sve što imamo kako bismo do zimske pauze ostvarili št bolje rezultate i osvojili što više bodova''
, istakao je Rutenbek, a onda se okrenuo i svom debiju protiv Zvezde  Beogradu.

''Mislim da će moji igrači biti usredsređeni na pobedu i plasman u narednu rundu takmičenja. Dobro je imati veći broj utakmica i priliku da igramo fudbal'',
zaključio je Rutenbek.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SvetskiSampion
Monday, 04.12.2017
12:41

Cuti bre sledi hladan tus na marakani.

avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Monday, 04.12.2017
14:18

Hladan tus na marakani znaci samo jedno a bice da nijesi to mislio :)

avatar
SvetskiSampion
Friday, 08.12.2017
20:10

Ne znam sto si ti mislio kralju .