Novi trener Ludogoreca - prednost Partizana?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.08.2014.
11:08
Izvor: Sportske.net

Svi se nadamo da je tako, mada je u praksi odavno poznato da novi trener u kratkom roku može da donese pozitivne promene u svoju ekipu, bez obzira o kome se radi.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

U ovom slučaju, u pitanju je novi trener Ludogoreca Georgi Dermendžijev, kome će ključni zadatak biti da ostane neporažen u Humskoj protiv Partizana i bugarskom šampionu osigura još jednu evropsku jesen.

Naravno, isti cilj i motiv, ali uz pobedu pred svojim navijačima, imaju i beogradski crno-beli, a trener Marko Nikolić je oprezan u ocenama da li je činjenica da je posle prvog meča u Razgradu smenjen Stojčo Stojev, zapravo prednost za ekipu Partizana u revanšu.

''Nikada se ne radujem tuđoj nesreći'', ponovio je Nikolić u izjavi za ''Sport'', ono što je govorio i posle suspenzije Crvene zvezde iz kvalifikacija za LŠ, posle čega Partizan sada i ima priliku da se domogne Lige šampiona.

''Sada se pogotovo ne radujem, jer se radi i mom kolegi. Inače, ne mogu da procenim da li je to dobro ili loše za nas, Dermendžijev je do sada bio pomoćnik u Ludogorecu, pa ne znamo mnogo o njemu, ali ispratićemo njihovu prvenstvenu utakmicu, pa ćemo možda odatle uspeti da izvučemo neki zaključak'', istakao je Nikolić.

Naravno, najvažnije je od svega da fudbaleri Partizana odigraju kako znaju, pre svega da budu konkretniji, agresivniji i opasniji u napadu, da što pre dođu do gola koji bi im značajno olakšao put ka ostvarenju zacrtanog cilja.

U tom slučaju, a uz veliku podršku ''Grobara'', ni Dermendžijev neće spasiti Ludogorec od eliminacije...




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke