Novo leto, stara meta - Partizan želi svog bivšeg igrača!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 03.05.2018.
22:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Momak koji je učio fudbal u Omladinskoj školi kluba iz Humske ponovo se nalazi na meti Partizana.

Epa/Elisabetta Baracchi
Epa/Elisabetta Baracchi

Povezane vesti

Leto će doneti mnogo spekulacija vezanih za potencijalna pojačanja fudbalskog kluba Partizan, ali će se neka imena ponovo javljati baš kao što se to dešavalo u prošlosti.

Vezista Saša Zdjelar pominjan je kao potencijalno pojačanje crno-belih u nekoliko uzastopnih prelaznih rokova pre nego što je na kraju zaista i prešao u klub iz Humske.

Slična situacija je i sa krilnim fudbalerom Selte Dejanom Dražićem (22), pitomcem Omladinske škole kluba iz Humske i bivšim saigračem Saše Zdjelara u OFK Beogradu.

Momak koji je početkom decenije nastupao za mlađe kategorije Partizana i ekipu Teleoptika preselio se 2013. godine na Staru Karaburmu i tamo stekao afirmaciju.

Nakon tri godine provedene na "Omladinskom stadionu" Dejan Dražić odlazi put Španije i potpisuje višegodišnji ugovor sa Seltom iz Viga koja ga je nedugo zatim prosledila na pozajmicu u Valjadolid.

Kako nije uspeo da dobije veću minutažu u prvom timu Selte Dražić je prebačen u B tim gde je u sezoni na izmaku podigao formu i na 34 utakmice postigao 7 golova iako nastupa na krilnim pozicijama.

"Novosti" pišu da je Partizan i dalje zainteresovan da vrati svog bivšeg igrača, a kao olakšavajuća okolnost za crno-bele navodi se podatak da je Dražić za godinu dana bliži završetku saradnje sa Seltom.

Navijači Partizana sigurno ne bi imali ništa protiv da momak koji je slovio za veliku nadu srpskog fudbala pojača ekipu, pogotovu ako se uzme u obzir da se radi o velikom navijaču crno-belih koji je svojevremeno u dresu OFK Beograda došao do juga kako bi se izvinio što je postigao gol za "Romantičare".

Crno-bele na leto čeka velika rekonstrukcija igračkog kadra ali bi pre angažovanja bilo kog pojačanja trebalo rešiti pitanje trenera i doneti konačnu odluku o tome da li bi osim Miroslava Đukića još neko iz sportskog sektora trebalo da napusti klub.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke