Novo saopštenje - I Biciklistički klub Partizan podržao Mijailovića

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.09.2022.
19:47
Izvor: Sportske.net

Sve snažnija podrška novom rukovodstvu.

Pedja Milosavljevic/Starsport.rs©
Pedja Milosavljevic/Starsport.rs©

Povezane vesti

Najnovije kadrovske promene u JSD Partizan, a koje su potvrđene i u APR-u i dalje su jedna od glavnih tema u ''crno-beloj porodici'', a klubovi se i dalje oglašavaju saoštenjima u kojima iznose svoje stavove.

Danas je svoje saopštenje objavio i Biciklistički klub Partizan koji je podržao novo rukovodstvo u JSD Partizan na čelu sa Ostojom Mijailovićem.

Njihovo saopštenje u nastavku prenosimo u celini.

''Ovom prilikom želimo da informišemo javnost da biciklistički klub Partizan podržava izbor novog rukovodstva na čijem čelu je gospodin Ostoja Mijailović.

Nakon razmatranja plana i programa rada oba kandidata, Biciklistički klub Partizan je dao prednost programu gospodina Ostoje Mijailovića u kojem je prepoznao novu snagu i perspektivu za razvoj sportskog društva gde će svi klubovi imati zadovoljavajući tretman.

S obzirom da je Biciklističkom klubu Partizan, zdrav odnos i dobra saradnja od velikog značaja, iz programa gospodina Ostoje Mijailovića se može prepoznati promena kao i boljitak u radu, odnosu i komunikaciji sportskog društva sa svojim klubovima.

Kako je Agencija za privredne registre Republike Srbije potvrdila i overila legitimitet izbora gospodina Ostoje Mijailovića za zastupnika SD Partizan kao i drugih organa društva u kojima su i predstavnici klubova, Biciklistički klub Partizan svoju podršku daje novim snagama uz nadu da će isti opravdati naše poverenje.

Biciklistički klub Partizan
Predsednik Dragan Milenković''
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke