OBRT - Škuletić dobio ''ponudu koja se ne odbija'', ništa od povratka u Partizan?

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2017.
11:47
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Izgledalo je ovih dana da je Partizan već našao pojačanje u napadačkim redovima, ali stvari se komplikuju.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle nedavnog rastanka sa moskovskom Lokomotivom, mediji su maltene već ''preselili'' Petra Škuletića nazad u Humsku, pogotovo imajući u vidu njegovu privrženost crno-belima, ali i sjajnu saradnju sa Markom Nikolićem pre par godina.

S obzirom da ni njegov menadžer u pojedinim izjavama nije odbacivao mogućnost povratka Škuletića u Partizan, delovalo je da je samo pitanje dana kada će iskusni napadač staviti potpis na ugovor sa crno-belima.

Međutim, danas je ''Informer'' preneo najnovija saznanja, po kojima je Škuletić dobio unosnu ponudu iz Turske koju je teško odbiti!

Ime kluba se za sada ne navodi, ali se ističe da bi Škuletić u narednih dan-dva trebalo da ovaj posao ozvaniči.

Ako se to obistini, u Humskoj će morati vrlo brzo da potraže neko novo rešenje, ili da definitivno potvrde ostanak Đurđevića i Leonarda do kraja evropskih kvalifikacija.

Ali, vest koja je mnogo više zabrinula navijače Partizana jesu današnje medijske najave odlaska trenera Nikolića. U prilogu opširnije na tu temu.
--

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 31.05.2017
13:37

Skuntelar je za nase uslove klasa.

avatar
Paul George
Wednesday, 31.05.2017
12:04

Skuletic bi bio dobar u tandemu, ali ja i dalje stojim da je on panj od igraca.Lazovic Danko je bolja opcija od njega, ume da stane na loptu, iskusniji je, bolji igrac.Jedina mana je sto ima 34 godine, ali mislim da bi mogao jos dve godine dobro da igra.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 31.05.2017
13:12

lazovic je najgora moguca opcija,ne bih voleo da ga vidim opet u timu..pa zadnji put kada je bio samo je simulirao,padao,mlatarao rukama i trazio nesto od sudija..

avatar
Tomić: Lažna legenda
Wednesday, 31.05.2017
14:51

Škuletić je odlično odigrao u predhodnom mandatu + sigurno bi mogli, da posle jedne sezone izvučemo barem milion € od njega, nadam se da će ipak doći.

avatar
Poznavalac
Wednesday, 31.05.2017
11:51

bio bi ovo udarac za nas,ipak je skuletic provereni napadac i takvog napadaca,a da nije stranac necemo naci..videcemo sta ce biti,svakakve vesti i natpisi se pisu..

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
11:49

Zasto Djurdjevic i Skuletic ne bi mogli da igraju zajedno? Apsolutno bi mogli. Necu previse da tugujem ako se Peca ne vrati, ali da bi nam on koristio, bi...

avatar
Poznavalac
Wednesday, 31.05.2017
11:59

naravno da ne bi mogli da igraju zajedno,jako su slicni samo sto je djurdjevic daleko pokretljiviji i vise radi za tim..previse bi to ofanzivno bilo,niko na svetu ne igra sa dva klasicna centarfora i odbrana bi trpela,a jos kada tome dodas i leonarda koga takodje ne odlikuje igra u odbrani onda mislim da je jasno zasto nema sanse da igraju zajedno..

avatar
R E V O L T
Wednesday, 31.05.2017
12:41

To da niko ne svetu ne igra je podlozno proveri, a oni itekako mogu u tandemu, Uros je kompatibilan sa svakom vrstom napadaca uz sebe.