Od Pume za Srbiju - "Inspired by Nikola Tesla"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 31.08.2020.
09:45
Izvor: Sportske.net

Novi gostujući dres "orlova", kako vam se dopada?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbalski savez Srbije najavio je novi dres nacionalnog tima za čiji dizajn je inspiracija bio najpoznatiji srpski naučnik Nikola Tesla.

FSS je na društvenim mrežama objavio kratak video-klip kojim najavljuje gostujuću garnituru koju će reprezentacija Srbije nositi u narednom periodu.

Nemačka kompanija "Puma" je u saradnji sa nacionalnim savezom kreirala dres u beloj boji sa teget rukavima, na kojima će biti fluorescentno žuti detalji.

Jedan od najvećih naučnika i izumitelja bio je inspiracija za dizajn, a uskoro bi trebalo da bude organizovana i zvanična prezentacija.

Ova verzija dresa je najavljena još ranije prošle godine kada je bilo različitih stavova, naročito kada se radi o fluorescentnim detaljima, ali sada je jasno da je Puma pronašla simboliku sa električnom energijom i naizmeničnom struju koju je pronašao upravo Tesla.
Srbija dres

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Le Tissier
Monday, 31.08.2020
09:49

Gledanje fudbala pre svega bi trebalo da bude zanimljivo i da vas rastereti. Ja se priblizavam 30oj i ne znam dal su dva, tri puta uspeli da ispune jedan od ova dva uslova, ali su zato sampioni u kojekakvim aferama. Mene ne zanima dres, ja ih mecu gledati...