Ode Lalat!

Autor: Darko Mitrović
subota 10.10.2015.
10:33
Izvor: Sportske.net, Sport

Iako Borac sjajno stoji na tabeli Superlige posle 12 odigranih kola, trener Nenad Lalatović je bio prinuđen da podnese ostavku na mesto šefa struke!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Nenad Lalatović nije više trener čačanskog Borca, koji je u sve težoj situaciji, iako tabela pokazuje znatno drugačiju sliku.

Razlog za ovakvu odluku mladog stručnjaka jeste štrajk fudbalera i brojna dugovanja prema njima, koja klub i dalje ne uspeva da izmiri.

Svce je kulminiralo kada je iz uprave fudbalerima Borca stigla ponuda da za početak svima bude isplaćeno po 150 evra, što su oni kategorički odbili i ostali pri svojim zahtevima.

S obzirom da igrače nije uspeo da vrati treninzima i što, pre svega, razume njihovu situaciju, sada već bivši trener Borca Nenad Lalatović je odlučio da se povuče i podnese neopozivu ostavku.

Donekle srećna okolnost po Čačane je što se sve dešava u vreme prvenstvene pauze, ali s obzirom da rešenja nema ni na vidiku, veliko je pitanje u kakvom će sastavu Borac nastaviti tekuću sezonu.

Podsetimo, posle 12 odigranih kola, Čačani su na trećem mestu, iza Crvene zvezde i Javora, a ispred Partizana i Vojvodine...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marko Mare Lazic
Saturday, 10.10.2015
11:33

Lalatovic je sjajan trener, steta za ovu finansijsku situaciju, surova realnost...

avatar
ruud gullit
Saturday, 10.10.2015
11:32

Velika steta. Mogao je Borac u prvih cetiri.

avatar
Chivas
Saturday, 10.10.2015
10:50

Borac nikada bolji a zavrsice kao Radnicki iz Kragujevca ... I oni ce uskoro sedeti na terenu ...