Odjeci remija u Humskoj - Grme "grobari", grme i "delije"! (TVITOVI)

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.02.2018.
17:27
Izvor: Sportske.net

Poslednja utakmica 24. kola Super lige izazvala je 'gomilu' komentara na društvenim mrežama. Grmi sa obe strane Topčiderskog brda.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije upisao je prvi remi u prolećnom delu sezone i tako uvećao zaostatak za liderom domaćeg prvenstva i najvećim rivalom.

Crvena zvezda sada ima 11 bodova više u odnosu na Partizan i mnogi veruju da se radi o prednosti koju crno-beli neće moći da sustignu do kraja prvenstva bez obzira što sledi i čuveno "deljenje bodova".

Zanimljivo je, međutim, to da su posle duela u Humskoj nezadovoljni navijači oba naša najveća kluba. Za Partizanove pristalice to je opravdano, ekipa igra jako loše i na putu je gubitka titule, ali je zanimljivo da navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni remijem u Humskoj.

Očigledno je da su pristalice Crvene zvezde posle trijumfa Milojevićevih izabranika u Subotici pomno pratile dešavanja u Humskoj i posle svega očekivale da Zemun slavi protiv Partizana.

Zbog toga ne čude komentari koje ćete pročitati u prilogu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Monday, 26.02.2018
13:49

Svi ovi sto pisu kakomi dajemo golove u nadoknadi, izgleda da su mladjani mnogo pa se ne secaju koliko je zvezda imala utakmica sa nadoknadom 90+7, 8, 9 minuta. Ali svakako partizan je ocajan, njemune bi pomoglo ni pola sata.

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Monday, 26.02.2018
00:47

Kako ih bre nije sramota? Gol je regularan u nadoknadi vremena! Zar imaju obraza da se jave nakon one sramote protiv Spartaka? Što ne kažu kako je Partizan pokraden i da je Zemunu sviran kriminalni penal, za ono sudija i Binić treba da odgovaraju!

avatar
Čerek Republika Srps
Monday, 26.02.2018
04:54

Sta je po tebi konkretno sramota u Subotici a sta nije u redu u Beogradu na JNA

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Sunday, 25.02.2018
18:38

Najbitnije u ovim teskim trenucima za Partizan dati podrsku treneru. Pa evo od mene:Podrska Djukicu!

avatar
SvetskiSampion
Monday, 26.02.2018
03:52

Djukic nista nije kriv.