Odlazak neminovan, Zvezda smanjuje broj stranaca!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.12.2019.
10:48
Izvor: Sportske.net

Sve je izvesnije da će otići pojačanje za ovu sezonu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Reklo bi se da se u Crvenoj zvezdi kaju zbog angažovanja Hozea Kanjasa.

Španski fubdaler je doveden iz PAOK-a pred početak ove sezone, trebalo je da doprinese timu na sredini terena, a posebno da kvari igru protivnika što nije uspevao, pa je često i gubio mesto startera.

Identifikovan je problem Crvene zvezde u velikim utakmicama baš na sredini terena, pa je Kanjas prvi koji bi mogao da napusti klub ove zime.

Hoze Kanjas navodno ima ponuda iz domovine, prema informacijama Hotsporta.

Branko Jovičić bi mogao da se vrati na teren uskoro, pa je i zbog toga Kanjasov boravak pri kraju...

Što se tiče ostalih stranaca, postoji sve veća verovatnoća i da će Ričmond Boaći napustiti klub nakon ponuda koje pristižu na adresu u Ljutice Bogdana, navodno se sada interesuju i Turci za njegove usluge.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ČokoMoko
Friday, 27.12.2019
15:17

Osim Boćka i Bena ostali stranci su smesni, ne da nemaju kvalitet za Zvezdu, vec nemaju ni kvalitet za Javor, uz duzno postovanje prema Javoru!

avatar
Wittmann
Friday, 27.12.2019
13:49

Odlične vesti i nemoj da se nešto izjalovi! Kako ćete platiti kintu za Huddersfield? ...mislite o tome

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 27.12.2019
13:38

Gde cete, pa tek ste stigli...molim vas ostanite lazni lideri na tabeli hahahaha

avatar
⭐♦ povratka kralja
Friday, 27.12.2019
20:40
avatar
Red to the bone
Friday, 27.12.2019
12:57

Jander, van la prevara i tomane odmah da pale

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 27.12.2019
12:25

Najuriti Kanjasa, Van La Paru, Tomanea i Garsiju jer ni jedan od njih nije dostojan dresa jednog evropskog i svetskog, a naseg pravog srpskog fudbalskog kluba.

avatar
MarkoSi
Friday, 27.12.2019
12:22

Mene samo zanima da li uprava priznaje greške u transfer politici? Ja još nisam čuo Mrkelu ili Terzića da kažu da su napravili lošu procenu sa tim i tim igračem i da će se potruditi da se tako nešto ne ponovi. Ovako se, posle prelaznih rokova u kojima je promašaj postao pravilnost, stvara utisak da su oni ili neodgovorni pa bi bilo zabrinjavajuće da ostanu na tim pozicijama, ili ne shvataju šta su uradili što je takođe zabrinjavajuće i pokazuje da im nije mesto tu. Treća varijanta je da su bahati pa ih baš briga jer pare i onako nisu njihove. Meni bi iskreno bilo lakše kada bi oni, umesto da prave kombinacije kako bi došli do novca, jednostavno rekli mi ćemo sada sebi uzeti određenu sumu koja nam je potrebna i kraj. Neka igraju najbolji. Ovako pričaju besmislene priče o nekakvim supertalentima, najboljim mladim igračima...a momci ne znaju gde je levo. Pa onda brzonogi likovi koji ne mogu da pretrče nikoga i za koje nam se navijači protivnika podsmevaju kako smo glupi jer smo ih doveli...Takva priča je po mnogo osnova štetnija od klasične krađe jer navijači nisu glupi i nervira ih kada im se vređa inteligencija. Drugo, u tim minutima koje ove Van La Prevare provode na terenu, mogli bi stasati naši klinci koji bi svakako doneli bolji rezultat (bilo na terenu bilo na finansijskom planu jer su jeftiniji i mogu se kasnije bolje prodati)...

avatar
Dorotej
Friday, 27.12.2019
17:13

Podrška za napisano.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 28.12.2019
15:07

Podrska za Terzica. Terza, ostani do kraja!

avatar
Brajkoo
Friday, 27.12.2019
12:04

Problem je samo sto niko od stranaca ne moze da se proda za vise para nego sto je placen ! Katastrofalne igre u LS, protiv Partizana...drasticno su smanjile cenu svim igracima Crvene

avatar
Dorotej
Friday, 27.12.2019
11:56

Razjurite te strance u Zvezdi. Nemaju kvalitet koji nam je potreban. Pre svega mislim na Žandera, La Paru, Matea (slabašan u duelima - protivnik ga odnese), Tomane-a.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Friday, 27.12.2019
13:39

Sta ce njima dueli protiv filijala koje se sklanjaju. Ostanite svi, nemojte biti Supermiloja jer izgleda da je u modi bezanija.

avatar
Man united
Friday, 27.12.2019
14:35

Гарсија слабашан у дуелима, па да га продамо?? Јесу ли Меси или Стерлинг вишак у својим клубовима због својих димензија? Да није Вукановић бољи? Он није слабашан, ал зато није ни брз а није ни техничар. Гарсија нам је после Бена најбоље крило. Ван Ла Пара је класа од играча. Само му треба времена а и утакмица да се прилагоди потпуно. Не може му се давати шанса на кашичицу и очекивати да експлодира.