Odradili pripreme sa Zvezdom, ali na proleće će igrati u PLS

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.02.2021.
19:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Dejan Stanković ne može svima da ukaže šansu u nastavku prvenstva.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde će drugi deo sezone započeti gostovanjem u Novom Pazaru (nedelja od 13 časova), ali deo njenog tima do kraja sezone ipak neće biti dvojica mladih igrača koji su sa ekipom šampiona Srbije prošli kompletne zimske pripreme.

Naime, Zvezdin zvanički klupski sajt objavio je informaciju da su Marko Lazetić i Nikola Stanković prosleđeni u ekipu Grafičara, gde će igrati do kraja sezone i sa kojom su danas već odradili prvi trening.

Sedamnaestogodišnji vezista Nikola Stanković je prvi deo sezone već proveo u Grafičaru, inače Zvezdinom razvojnom timu. Tokom zimske pauze je dobio priliku da se nametne treneru Dejanu Stankoviću, ali osim značajnog iskustva u radu sa mnogo iskusnijim igračima, nije uspeo da se izbori za minutažu.

Marko Lazetić je napadač, godinu dana je mlađi od Stankovića, a cilj je da do kraja sezone dobije značajniju priliku u seniorskoj konkurenciji, na šta u Zvezdi tokom proleća ne bi mogao da računa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DRUG OSTOJA
Friday, 05.02.2021
17:11

Za Lazetića bi bilo bolje da je igrao u omladincima još ovu polusezonu, a možda i sledeću jesen, pa tek onda seniorski fudbal.