Određene sudije za 4. kolo LE - Zvezda ima više razloga za brigu od Partizana!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 30.10.2017.
11:53
Izvor: Sportske.net

Sada je sve poznato pred utakmice u četvrtak, počinjemo da odbrojavamo do početka.

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Od jutros ste na ovim stranicama mogli da se informišete i kojim igračima Partizana i Crvene zvezde prete suspenzije, kao i na kojim kanalima ćete moći da gledate TV prenose utakmica četvrtog kola Lige Evrope, a nešto pre podneva stigla je i vest iz UEFA u vezi sa delegiranjem arbitara za predstojeće mečeve.

Da još jednom podsetimo, fudbalski  program u četvrtak otvaraju Partizan i Skenderbeg od 19 časova, a nastavljaju Arsenal i Crvena zvezda od 21:05h.

I u jednoj i u drugoj utakmici, za arbitre su delegirane sudije iz velikih fudbalskih zemalja.

U Humskoj će pravdu deliti 41-godišnji španski arbitar Karlos del Sero, koji je na internacionalnoj sceni u poslednje četiri godine.

Sa Partizanom se prvi put susreće, ali su ga prošle godine upoznali srpski ''Orlići'' u kvalifikacionom meču U21 reprezentacija Italije i Srbije. Taj meč je završen bez pobednika, rezultatom 1:1.

Utisak je da crno-beli mogu da budu zadovoljni izborom arbitra, za razliku od Crvee zvezde kojoj će u Londonu deliti pravdu Italijan Luka Banti, koji je prošle godine u kvalifikacijama za Ligu šampiona isključio Gelora Kangu u poluvremenu beogradskog duela sa Ludogorecom, pošto je Zvezdin vezista prilikom odlaska u svlačionicu odgurnuo jednog protivničkog igrača. Zvezda je potom taj meč izgubila sa 4:2.

Podsetimo, upravo je Kanga jedan od igrača Zvezde koji će morati da se čuvaju i žutog kartona u četvrtak, jer i u tom slučaju neće moći da igra protiv BATE Borisova u petom kolu.

Zato, crveno-beli, oprez!
-

-

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar11
Monday, 30.10.2017
14:12

Kanga mora da se pazi tog zutog kartona jer nam je mnogo potrebniji u Borisovu gde ce se prakticno odlucivati pitanje prolaska.

avatar
Doktor Trax
Monday, 30.10.2017
13:20

Ma sudija ko sudija, Kanga je onaj karton opravdano dobio tako da nema tu puno filozofije, isto tako je i pre toga isljucio Ludogorecovog igraca, oni su prosli jer su bili bolji i to je to a mi smo izvukli lekciju da mora bolje pozrtvovanije jace sto smo i pokazali ove godine.

avatar
Srki987
Monday, 30.10.2017
14:04

Sve tačno, od reči do reči.👍

avatar
Povratak kralja 59
Monday, 30.10.2017
14:15

Nije isto jer je štoper Ludogoreca zaradio žuti iako se Ruiz u njega zabio, nije bio ni prekršaj, a ne žuti tako da Arsenal ima razloga za brigu.