OFK Beograd se oprostio šesticom, Mladost prva u plej-autu

Autor: Beta Beta
subota 21.05.2016.
19:47
Izvor: Beta

Fudbaleri OFK Beograda pobedili su danas na svom terenu Jagodinu sa 6:2, u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije, u duelu ekipa koje su ispale iz lige.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

OFK je ostvario devetu prvenstvenu pobedu, ali je zajedno sa Jagodinom ispao iz Super lige Srbije, pošto su u plej-aut grupi zauzeli pretposlednje sedmo i poslednje osmo mesto.

Dvostruki strelci u pobedi "romantičara" bili su Aleksandar Pejović, koji je postigao golove u trećem i 10. minutu i Komnen Andrić, u 26. i 37. minutu. Dragomir Vukobratović postigao je gol u 58, a Danijel Stojković u 68. minutu. Strelci za Jagodinu bili su Miroslav Lečić u 24. i Aleksandar Filipović u 84. minutu.

OFK je sezonu završio sa 18 bodova, a Jagodina sa 15, uz samo pet prvenstvenih pobeda.

Fudbaleri Rada pobedili su posle preokreta u Subotici Spartak sa 2:1. Domaći su poveli u 47. minutu preko Stefana Miloševića, a "gradjevinari" su pobedili golovima Andrije Kaludjerovića u 54. i Nemanje Arsenijevića u 86. minutu.

Rad je tako završio sezonu sa četiri vezane utakmice bez poraza i zauzeo je peto mesto u plej-aut grupi sa 25 bodova, a Spartak, koji je prekinuo niz od tri pobede, je drugi sa 29 bodova.

Metalac je u Gornjem Milanovcu pobedio Novi Pazar sa 4:2, a trostruki strelac bio je Igor Stanojević, koji je postigao golove u 20, 28. i 52. minutu. Gol za domaće postigao je i Stefan Panić u drugom minutu. Pogotke za Novi Pazar postigli su Anes Rušević u 34. i Lazar Pajović u 68. minutu.

Metalac je treći na plej-aut tabeli sa 28 bodova, a Novi Pazar zauzima šesto sa tri boda manje.

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su u Ivanjici Javor sa 1:0 golom Radomira Milosavljevića u 89. minutu.

Mladost je ostvarila 11. prvenstvenu pobedu, a treću uzastopnu i preuzela je prvo mesto na tabeli sa 31 bodom, dok je Javor peti sa 26 bodova.
Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke