OFK ubedljiv protiv Maribora!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.01.2015.
17:34
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri OFK Beograda osvojili su peto mesto na ''Arena kupu'' u Medulinu, pošto su danas bili ubedljivo bolji od ekipe Maribora.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Podsetimo, ''Romantičari'' su u prve dve utakmice na ovom turniru doživeli minimalne poraze od Slaven Belupa (0-1) i Lokomotive (1-2), ali su u duelu sa B timom slovenačkog Maribora bili mnogo bolji i efikasniji, što i rezultat pokazuje - 4:1 za ekipu Dejana Đurđevića.

Na vođstvo ''Romantičara'' čekalo se 12 minuta, kada je Janković posle odličnog solo prodora savladao protivničkog golmana Hamera - 1:0.

Dvanaest minuta kasnije još jedna bravura Jankovića, ovog puta je pogodio iz kornera za ubedljivih 2-0!

To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena. U nastavku su ''Romantičari'' i dalje bili bolji rival, ali su fudbaleri Maribora u 69. minut iskoristili jednu kontru da vrate neizvesnost. Strelac je bio Šauperl, za 2-1.

Ali, neizvesnost je kratko trajala, samo sedam minuta, kada je Jovanović na asistenciju Duronjića, glavom poslao loptu u mrežu.

Konačnih 4-1 postavio je Antić, posle još jedne asistencije Duronjića.

Posle ove utakmice, ekspedicija OFK Beograda se vraća na Karaburmu, a od 1. februara sledi naredna faza priprema u turskoj Antaliji.

OFK Beograd: Čančarević, Liščević, Dautović, Zlatković, Antonov (kapiten), Cakić, Ješić, Janković M, Janković S, Zarubica i Andrić.

Klupa: Čupić, Savić, Aksentijević, Micevski, Antić, Belaković, Duronjić, Sekulić, Paločević, Matović i Jovanović. Trener: Dejan Đurđević

NK Maribor:
Hamer, Curk, Fajić, Ploj (kapiten), Vokić, Vujčić, Hajnc, Lorbek, Lazar, Marjanović i Rober.

Klupa: Vidić, Uskoković, Mulalić, Štraus, Šauperl, Volmajer, Leskovar i Kramarić. Trener: Marko Lešnik

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nemam pojma
Sunday, 25.01.2015
19:32

Daleko je ovo ekipa od NK Maribora. Nema ni jednog igrača, pa i trener je drugi.