Oglasili se Vulićević i Ostojić - Hoće li igrati u Plzenju?

Autor: Beta Beta
sreda 21.02.2018.
13:26
Izvor: Beta

Oko njih dvojice vlada najveća neizvesnost u vezi sa nastupom u sutrašnjem revanš meču protiv Viktorije.

EPA/ANDREJ CUKIC
EPA/ANDREJ CUKIC

Povezane vesti

Fudbaler Partizana Miroslav Vulićević rekao je danas da još uvek ne zna da li će nastupitu u revanšu protiv Viktorije iz Plzenja zbog povrede skočnog zgloba.

"Nije izgledalo ozbiljno u prvi mah, ali sada imam jaču distorziju zgloba. Moram da pohvalim doktorski tim Partizana koji čini sve da me sutra vidi na terenu. Ima još 24 časa do utakmice, videću kako će proći trening u Plzenju, pa ćemo zajedno sa stručnim štabom doneti najbolju odluku za ekupu, jer ovu utakmicu moraju da iznesu samo 100 odsto spremni igrači", rekao je Vulićević pred polazak u Plzenj za Partizan TV.

"Koristimo injekcije, tablete i sve opcije kako bih mogao da zaigram. Ja ću stisnuti zube, pa šta bude. Dosta fudbalera igra pod bolovima", dodao je on.

Crno-beli otputovali su jutros za Plzenj, gde će sutra igrati protiv Viktorije u revanš utakmici šesnaestine finala Lige Evropa.

"Igraćemo mudro, znamo da nam treba pobeda, potrebni su nam golovi tamo, ali nećemo srljati u utakmicu. Oni su dobri domaćini, ali nismo ni mi poželjni gosti. Znamo sve njihove vrline i mane, koje ćemo sutra pokušati da iskoristimo", rekao je Vučićević.

U prvoj utakmici prošlog četvrtka u Beogradu rezultat je bio nerešen 1:1.

Nedavno se od povrede oporavio i defanzivac Bojan Ostojić, koji je rekao da će biti "maksimalno spreman" da odradi večerašnji trening i izrazio nadu da će biti u sastavu ekipe za meč.

"Moramo svi da damo maksimum. Moramo svi da budemo kao jedno, daće Bog da pobedimo utakmicu i da prođemo", rekao je Ostojić.

Utakmica između Viktorije i Partizana igraće se sutra od 19.00 u Plzenju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke