Oglasilo se Zvezdino potencijalno pojačanje, kakav je njegov plan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.12.2019.
18:55
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Prva reakcija posle današnje informacije.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

S obzirom koliko je bilo pohvala od strane Vladana Milojevića upućenih na adresu pojedinih fudbalera Čukaričkog pre utakmice u nedelju na ''Rajku Mitiću'', i ne čude informacije o sve većem broju igrača ekipe sa Banovog brda koje Zvezda želi u svojim redovima ove zime.

Prvi Zvezdin ''pik'' je Veljko Birmančević, nekadašnje Partizanovo ''dete'', koji je od početka ove sezone imao značajnu ulogu u Čukaričkom, ali danas se pojavila i informacija da crveno-beli žele još jednog talentovanog fudbalera ''Brđana''.

Preneli smo već, u pitanju je 18-godišnji krilni fudbaler Milutin Vidosavljević, koji je i sam bio iznenađen pomenutom vešću.

Svoju prvu reakciju na Zvezdino interesovanje izneo je u razgovoru za 'Telegraf' i na početku istakao da njega još uvek niko nije kontaktirao povodom potencijalnog transfera.

''Prija interesovanje tako velikog kluba, ali ja trenutno samo želim dobro da se odmorim od naporne polusezone.

Videćemo šta će se dešavati, trenutno sam koncentrisan samo na Čukarički u kom želim još više da napredujem i sve ću svakako raditi u dogovoru sa klubom'', izjavio je Vidosavljević.

Za razliku od Birmančevića, koji nije ni bio u protokolu, Vidosavljević je u nedelju protiv Crvene zvezde odigrao prvih 60 minuta, kada ga je zamenio kapiten Marko Docić.
  
Dok je Vidosavljević bio u igri, rezultat je bio 1:1, do kraja je Zvezda postigla još dva gola i trijumfovala sa 3:1, za još mirniju zimu na ''Marakani'' i još veći bodovni plus na vrhu tabele.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke