Oglasio se Holanđanin koji je poništio gol Ronalda u Beogradu, da li bi Srbija ovo ikada doživela?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 29.03.2021.
13:29
Izvor: Sportske.net, Beta

Srbija je u prošlosti bila "žrtva" različitih sudijskih previda koji se dešavaju u dinamičnom sportu kakav je fudbal, ali izvinjenje nikada nismo dobili...

EPA-EFE/Andrej Cukic
EPA-EFE/Andrej Cukic

Povezane vesti

Holandski fudbalski sudija Dani Makeli rekao je danas da se izvinio selektoru i fudbalskoj reprezentaciji Portugala zbog "svega što se desilo" na utakmici protiv Srbije.

"Prema propisima FIFA, sve što mogu da kažem je da sam se izvinio selektoru Fernandu Santošu i reprezentaciji Portugala za sve što se desilo. Kao sudijski tim, uvek dajemo sve od sebe da donosimo ispravne odluke. Kada smo u vestima na ovakav način, nismo srećni zbog toga", rekao je Makeli za portugalsku "A Bolu".

Fudbalske reprezentacije Srbije i Portugala odigrale su u subotu nerešeno 2:2, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a utakmicu je obeležila kontroverzna situacija u finišu.

Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo postigao je gol u nadoknadi vremena za pobedu od 3:2, ali je loptu iz gola izbacio reprezentativac Srbije Stefan Mitrović.

Na video snimku vidi se da je lopta prešla gol liniju, ali sudija to nije mogao da proveri pošto na stadionu "Rajko Mitić" nema VAR tehnologije.

Ronaldo je bio besan zbog te odluke, bacio je kapitensku traku na travu i krenuo je da izlasi za terena, a posle toga sudija je odmah označio kraj utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Monday, 29.03.2021
14:34

Ja bih mu poništio sve golove koje je postigao i pripisao ih mom idolu Messiju. 😂😂😂

avatar
Badr®Hari
Monday, 29.03.2021
14:06

Pametnije bi ti bilo da si se izvinio FIFI, UEFI i kompletnoj fudbalskoj javnosti što nisi pokazao direktan crveni karton izlizanom kada je bacio kapitensku traku i krenuo napolje sa terena. Sudija može da ne vidi sa 30m da li je lopta prešla gol liniju ili ne, ali ne može da ne vidi i da ne reaguje na to što je izlizani uradio.