Oglasio se i Savo, evo kako je sprečio tuču!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 22.01.2020.
12:50
Izvor: Sportske.net

Burno na prvoj utakmici Partizana na pripremama.

Miroslav Todorović/Partizan.rs
Miroslav Todorović/Partizan.rs

Povezane vesti

Pripremne utakmice crno-belih su počele, a ekipa Partizana je savladala Vitorul sa 1:0 golom mladog Jovića.

Ipak, Savo Milošević je povukao ekipu ranije sa terena, razlog za to jeste

"Iznervirao me je amaterski nivo suđenja. Izašli smo da odigramo prijateljsku utakmicu, a posle 15 minuta smo shvatili da ne možemo da odigramo prijateljsku, već takmičarsku. I to smo prihvatili - da igramo takmičarsku, a ako je takmičarska onda mora da bude profesionalna i da svi akteri budu na profesionalnom nivou. A ovo nije bio ni amaterski nivo suđenja i ne možemo da pristupimo utak mici na takmičarskom nivou, a da na terenu imamo nedorasle aktere"
, kaže Milošević medijima u Antaliji, prenosi "Mondo".

Milošević je burno reagovao, a onda je istakao da njegov tim nije želeo tuču.

"Oni rade svoj posao, to je njihovo pravo, imali smo i žešćih utakmica letos na pripremama na Zlatiboru i u Sloveniji. Oni ljudi pripremaju ekipu na način koji misle da treba i ne pada mi na pamet da im se mešam. Ovde je reč o elementarnom neznanju. Ako hoćete takmičarsku, profesionalnu utakmicu, onda svi moraju da budu na tom nivou, a ove sudije ne zadovoljavaju nijedan kriterijum. Da smo mi odgovorili agresijom došlo bi do tuče, verovatno, ili do startova rizičnih za povrede. A to nam ne treba", rekao je Milošević novinarima posle utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 22.01.2020
20:12

Невањају им судије, хахахаха.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Wednesday, 22.01.2020
14:51

Nigde u svetu sudije ne zadovoljavaju partizanske kriterijume sudjenja jer oni jos uvek zive u vremenima vladavine toleta karadzica kad su na sva usta hvalili sudije koje su im donele sest titula za redom. Sad im ne valjaju sudije u domacem prvenstvu, ni u evropskim utakmicama, a cak im ne valjaju ni na pripremama jernikako da se navikn u na posteno sudjenje. Kako vas bre nije sramota da se vi zalite na sudjenje licemeri jedni.

avatar
Dorotej
Wednesday, 22.01.2020
14:40

Eh Savo, ti si cirkus od trenera. Od trenerskog posla praviš reality show. Povlači igrače sa terena na prijateljskoj utakmici "jerbo" se čovek iznervirao. Samo da naš Dejan Stanković ne krene Savinim stopama. Čovek počeo da se zahvaljuje igračima što su trenirali!? Svašta ćemo navijači u Srbiji još da doživimo.